DA SE ISTOPITE! Lunina emotivna poruka tek rođenoj ćerkici nateraće vam suze na oči, novopečena majka u postelji sa bebom je nešto najlepše što ste videli! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Luna Đogani porodila se juče i na svet donela ćerku Miu, a sada je iz porodilišta podelila emotivnu fotografiju i poruku.

Luna ne može da sakrije emocije dok u naručju drži svoju naslednicu.

 

 

- Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021. u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta... Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca... Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te... Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali.... Mia. Sreća, spokoj, raj - napisala je Luna uz fotografiju sa ćerkom.

Podsetimo, Lunin suprug Marko Miljković juče je u centru Beograda u jednom restoranu sa prijateljima i porodicom slavio rođenje naslednice. Oni su nakon Skadarlije prešli u jedna presto

Slavlje povodom rođenja male Mie se nastavilo do kasno u noć, svi skandirali njeno ime, a Lunina reakcija oduševila! Više o tome OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
nada22

16.06.2021 14:14

Rijaliti starlete rađaju genije, svetska čuda! ovo novorođenče već zna i da čita i da prelistava tabloide. sigurno je oduševljna maminom porukom!

NINA

16.06.2021 15:52

@nada22 - KAD PORASTE NECE NI OSNOVNU SKOLU DA ZSVRSI POSTACE I ONA KAO MAJKA STARLETA SA KUPLJENOM DIPLOMOM I VOZACKOM DOZVOLOM , STRASNO STA JE TA LUNA TAKO VELIKA LICNOST ,?

Perica

23.06.2021 09:17

Video sam toliko lepših i normalnijih fotografija. I normalnijih roditelja.