ŠOKANTNA ISPOVEST Saša Popović: Devojka je abortirala moje dete u četvrtom mesecu, a evo o kome se radi! (VIDEO)
Foto: Ataimages

Najveći estradni mag i bivši direktor i vlasnik „Grand produkcije“, Saša Popović, uživa u penzionerskim danima nakon što je prodao svoj deo najveće muzičke imperije. Kako je u intervjuu za Alo! otkrio, zasad ne vidi ko bi mogao da ga nasledi, ali će i to jednog dana otkriti. Doduše, kako je u šali rekao, do tog trenutka ima još dvadeset godina.

Saša na estradi važi za ozbiljnog zavodnika, a sada je prvi put progovorio o toj temi i otkrio da li je njegova supruga ljubomorna.

 - Suzana je vrat naše kuće, a ja sam glava. Kako se vrat okreće, tako glava ide levo-desno. Moja žena je u kući bog i batina. Najvažnija stvar je da se dvoje vole, razumeju i da imaju toleranciju jedno za drugo. Suzana je tu odigrala bitnu ulogu u našem braku jer nije bila ljubomorna. Puno žena je uvek bilo oko mene, a ona je to stvarno snažno podnela, razumela je ovaj posao - rekao je Popović.

Saša je i progovorio o poseti baba Vange i proročanstvu koje mu je spomenula do kada će živeti.

Popović se takođe dotakao i stravičnog abortusa njegove devojke koji ju je zadesio. On je izbegavao da komentariše na ovu temu ali je sada rešio da otvori dušu. Detalje o svemu tome pogledajte u video prilogu iznad.

ŠOKANTNA ISPOVEST Saša Popović: Devojka je abortirala moje dete u četvrtom mesecu, a evo o kome se radi! (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

Iako mnogi kažu da je Saša jedan od retkih koji ima ozbiljan konto u banci, on tvrdi da živi skromno.

- Moja penzija je 700 evra, a 140 penzija sam uložio u Suzanin novi album zajedno sa promocijom. Nikada nisam favorizovao Suzanu kroz svoju produkciju, a mogao sam. Mi smo naučili da delimo poslovno od privatnog - rekao je Saša, izbegavajući vešto da odgovori na pitanje o imovinskom statusu.

Ćerki sam rekao da nije za pevačicu!

ŠOKANTNA ISPOVEST Saša Popović: Devojka je abortirala moje dete u četvrtom mesecu, a evo o kome se radi! (VIDEO)

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Popović je otkrio da je bio spreman da uloži u karijeru svoje ćerke, ali da se razočarao kada je čuo kako peva.

- Kada je bila mlađa, stalno je nešto pevušila, oblačila haljine, igrala po kući... Ja je pitam da li hoće da bude pevačica, a ona mi odgovara da hoće. Kada je zapevala, rekao sam da ne može! - ističe on.

Pijemo samo Vučićeve vitamine!

Popović se pohvalio da su on i njegova supruga kao penzioneri dobili od države vitamine koje su najstariji dobijali kao pomoć zbog pandemije.

- Pre neki dan zvoni poštar i kaže nam da smo dobili paket. Od koga smo dobili paket? Dobili ste paket od Vučića. Mi otvorimo, kad ono cink D3. To smo sve već imali, i ja kažem Suzani: „Vidi šta nam je poslao predsednik“, a ona meni na to: „Baci sve ono što imamo, pijemo samo vitamine koje je Vučić poslao!“. Dobio sam i tri hiljade za vakcinaciju kao penzioner iako se nisam prijavio - rekao je Popović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading