Zvezda Granda po nalogu Saše Popovića hitno izbačena iz takmičenja, prekršio je veoma bitno pravilo, a onda ih potkačio!
Printscreen

Renata Henca svi znate iz takmičenja "Zvezde Granda", međutim, malo ko zna da je njega Saša Popović izbacio iz ove diskografske kuće zbog toga što je prekršio jednu od osnovnih stavki u svom ugovoru.

Henc bio je finalista treće sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Nekoliko godina snimao je pesme za ovu izdavačku kuću i nastupao kao njihov pevač, a onda se desilo nešto neočekivano.

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz "Grand" produkcije. Sam pevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

Zvezda Granda po nalogu Saše Popovića hitno izbačena iz takmičenja, prekršio je veoma bitno pravilo, a onda ih potkačio!

Printscreen

 

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pevanjem, a to čini i danas. On je sada deo izdavačke kuće "PGP-RTS". Iako je tokom takmičenja "Zvezda Granda" ugavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading