NE KRIJE ODUŠEVLJENJE Goca Božinovska otkrila kako su je prijatelji dočekali na slavi u Titelu, ali i da li su ona i Ceca pesmom dovele atmosferu do usijanja!
Foto: Ataimages

Folk pevačica Goca Božinovska, koja je prvi put bila kod budućih prijatelja Danijele i Bogdana Rodića na slavi u Titelu, oglasila se dan posle Đurđevdana da bi otkrila svoje utiske.

Ona je odmah istakla kako su nju i Svetlanu Cecu Ražnatović u tazbini njihovih sinova Mirka Šijana i Veljka Ražnatovića odlično dočekali, te da su se ona i Ceca site ispričale pošto se mikrofona, prema njenim rečima, ovom prilikom, nisu latile.

- Prvi put sam sada došla kod Rodića i mogu da kažem da sam oduševljena Danijelom i Bogdanom. Pravi su domaćini, u to nisam ni sumnjala, a sad sam se i uverila. Ne znam mnogo njihove rodbine koja je bila na slavi, ali sam se sa Cecom slatko ispričala kad je došla. Nismo se dugo videle, pa smo razgovarale sve vreme. Super smo se provele na slavi kod prijatelja, odlično su nas dočekali za Đurđevdan. Puno sam pričala i sa prijom, ona je jedna žena iz naroda, ne zanima je javni svet i drago mi je da se drži svog stava. Meni je bitno samo da se deca slažu i vole, za ostalo ćemo lako - rekla je Goca, pa otkrila da ni Ceca ni ona nisu zapevale na slavi:

NE KRIJE ODUŠEVLJENJE Goca Božinovska otkrila kako su je prijatelji dočekali na slavi u Titelu, ali i da li su ona i Ceca pesmom dovele atmosferu do usijanja!

Foto: Ataimages

 

Nedavno mi je umrla majka, pa se nisam baš veselila. Deca kao deca, uvek teraju da se peva, ali nisam bila za to. Iznenadila sam se i kad su trubači došli, ne znam ko ih je zvao, samo su uleteli u salu gde smo sedeli, ali dobro. Slava je, što da ne. Posle je tu svirao bend, ali nas dve se nismo hvatale mikrofona - ističe pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading