Miloš Bojanić u Parovima
Dailymotion Screenshot
Miloš Bojanić u Parovima

Dailymotion Screenshot

Miloš Bojanić u Parovima, Foto: Dailymotion Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, kako sam tvrdi ima preko 20 albuma, 5 kuća, 3 pasoša i time se ponosi. Rođen je u Bijeljini 16. oktobra 1950 godine. Ima dva sina Baneta i Mikicu, a Bane je pošao očevim stopama, bavi se muzikom i trenutno živi u Čikagu. Poznati folker poseduje i vilu u Sremskoj Kamenici koja podseća na pravi zamak. Ima bazen i opremljena je luksuzno, a o detaljima je vodio računa zajedno sa suprugom Brankom.

Međutim, Miloš Bojanić se nije oduvek bavio muzikom, a malo ko zna da je pre nego što je uzeo mikrofon u ruke bio direktor preduzeća. Folker je svojevremeno gostovao u emisiji „Glamur specijal“, gde je ispričao kako je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gde je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet. Bojanić se potom zaposlio u novosadskom preduzeću “Parking“, gde je bio direktor. Ipak, muzička karijera donela mu je mnogo veći novac.

Miloš Bojanić

alo.rs

Miloš Bojanić, Foto: alo.rs

"Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama iz "Parkinga" da često odsustvujem sa posla zbog pevačkih angažmana", rekao je Bojanić.

Poznati pevač je istakao da se u vremenu, kad je on počinjao sa muzikom društvo bilo uređeno, znala su se sva pravila i zakoni. Dodaje da je pevač tada mogao da zaradi dosta novca, pevalo se po halama... Danas, prema rečima Bojanića, velike zvezde nastupaju po diskotekama i honorar uzimaju od prodatih ulaznica, a on ne želi tako da radi, već prihvata samo ozbiljne pozive.

"Mnoge kolege su danas u teškoj materijalnoj situaciji", rekao je tada Bojanić.

Komentari (1)

Laki

14.10.2018 08:34

Poceo je kao gradjevinski radnik, dovijao se na sve nacine da uspe i uspeo je,vredno je radio stedeo i ima to sto ima, mogu samo da mu zavide svi oni koji ga pljuju