ZA NJIM ŽALI CEO BALKAN! 5 godina su bili u svađi, a sada je Ana Bekuta jedva smogla snage i otvoreno progovorila o Šabanu Šauliću!

Ana Bekuta i Šaban Šaulić su se posvađali 2013. godine, ali ...

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Vest o smrti Šabana Šaulića potresla je čitavu estradu. Mnogobrojne poznati ličnosti su se oprostili sa kraljem narodne muzike, čak i oni koji sa njim nisu bili u dobrim odnosima.

 

Ana Bekuta i Šaban Šaulić su se navodno posvađali 2013. godine, ali je Anu, bez obzira na to, Šabanova smrt mnogo potresla. Ona je jedva skupila snage da o govori, pa je sa knedlom u grlu otkrila šta je za nju Šaban predstavljao.

"To je veliki gubitak, prerani za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti, ta vest me zatekla u Beču. Nije trebalo da ode tako "blesavo", uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji izvodi pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način", rekla je Ana.

"Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana jer je to svojim kvalitetima zaslužio", dodala je Bekuta u "Beogradskoj hronici". 

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 68. godini u Nemačkoj, kada se u automobil u kom je on bio zakucao pijani nemački državljanin velikom brzinom.

Lekari smatraju da je pojas u autu od siline udarca zategao to mesto, gde je došlo do pucanja aorte, a doktor koji je vodio medicinski tim je o celokupnom protokolu spasa dao svoje mišljenje policiji.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi