DVA METKA U POTILJAK, JEDAN U SLEPOOČNICU 19 godina nakon Arkanovog ubistva procurila nikad viđena fotografija! (FOTO)

Vojin rastužio internet.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

U subotu 15. januara, Srbijom je odjeknula vest da je Željko Ražnatović Arkan ubijen u hotelu „Interkontinental“. Na njega je izvršen atentat oko 17 časova, dok je sedeo u holu hotela sa prijateljima. Ceca se sa sestrom Lidijom nalazila u svom butiku „La Frans“, udaljenom pedesetak metara.

Danas se navršava 19 godina od Arkanove smrti, a njegv sin Vojin Ražnatović objavio je nikad viđenu fotografiju Željka Ražnatovića Arkana a njegova objava mnoge je rastužila.

 

"Obraz, Čast i Patriotizam. Da se ne lazemo, nije bio anđeo, ali je zato silovito branio srpski narod gde god je bilo najpotrebnije. (Znaju oni najbolje preko drine u Bijeljini, Zvorniku, Krajini), Plus je bio dobar otac i zato ću ga uvek poštovati!" napisao je Vojin na Instagramu u opisu slike.

Vojin i Arkan
Vojin i Arkan, Foto: Screenshoot Instagram

 "Tek što sam ušla u naš butik, čula se pucnjava. Odmah mi je prošlo kroz glavu: „Ko ga toliko iznervira?“ Jer on je za mene bio besmrtan. Ostavila sam ga nasmejanog, šalio se sa svojim prijateljima. Ali, kada više nisam čula njegov glas, postala sam svesna da se desilo najgore. Potrčala sam, podigla ga uz pomoć sestre Lidije i Zvonka, koji je pucao na ubicu, i strpala u kola. Pokušala sam da ga spasem, ali kada sam mu videla rane, znala sam da je gotovo. Dva metka u potiljak i jedan u slepoočnicu", otkrila je Ceca kasnije nakon ubistva.

"Nije se odvajala od supruga ni za tren u operacionoj sali, ali spasa nije bilo. Željko joj je umro na rukama, a ona je pala u nesvest. Lekari su joj dali infuziju kako bi bila u stanju da se pridigne", pisale su Vesti iz Frankfurta. Željko Ražnatović Arkan ubijen je u 48. godini, a Ceca je sa nepunih 27 postala udovica. Arkanovoj sahrani 20. januara 2000. godine na Novom groblju u Beogradu prisustvovalo je oko deset hiljada ljudi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi