OVO JE DIJETA LEPE BRENE! Ovako je pevačica dovela liniju do savršenstva, otkriven njen jelovnik
Lepa Brena je jednom prilikom istakla da je zaista nemoguće držati dijetu šest meseci, ali da je naposletku uspela.
Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: "Mislio sam da će doći pevačica, a kad ono došla trafostanica".
Takav komentar je povredio pevačicu, ali je istovremeno motivisao da promeni svoj životni stil.
Kada je brzo shvatila da se nešto događa sa njenim telom, odlučila je da ga dovede u savršeno stanje.
- Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je Brena svoju dijetu, dok je poznato da od početka karijere pa do danas nije vratila nekadašnju liniju, kojom nije bila zadovoljna.
Foto: Ataimages
Pogledaj galeriju
Alo!/Aleksandar Nalbantjan
Pogledaj galeriju
Alo
Pogledaj galeriju
Alo!/Aleksandar Nalbantjan
Pogledaj galeriju
Alo!
Pogledaj galeriju
Alo
Pogledaj galeriju
Foto: Ilustracija
Pogledaj galeriju
Pevačica smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje.
Brenin plan ishrane
Dan 1
Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća.
Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari.
Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir sa mladim sirom.
Dan 2
Doručak: Salata i 2 kuvana jajeta.
Za salatu je potrebno: 1 šolja kupusa, ½ šolje šargarepe, ½ šolje cvekle, 1 supena kašika ulja.
Priprema salate: nakon što promašate sastojke, prelijte ih uljem.
Ručak: tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća, po izboru.
Večera: Salata.
Potrebno je: 1 šargarepa, 1 krastavac, 1 šolja crvenog kupusa, ½ praziluka, 1 šolja zelene salate, rukole, mladog spanaća, 1,5 kašika ulja, ½ kašike limunovog soka, 150 g grilovane piletine/ konzerva tunjevine, šolja jogurta.
Priprema: Nakon što sastojke isečete do željene debljine, izmiksajte ih i uživajte u zdravom zalogaju.
Dan 3
Doručak: Omlet sa brokolijem i sirom.
Ručak: tanjir potaža od povrća, 150 g grilovanog bifteka, sveža salata od povrća.
Večera: Mediteranska salata od tunjevine.
Dan 4
Doručak: Omlet i salata.
Ručak: Tanjir potaža, 200 g grilovanog belog mesa, sveža salata od povrća.
Večera: Cezar salata.
Dan 5
Doručak: Mafini sa paprikom, pečurkama i jajima.
Ručak: Tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća.
Večera: Sezonska vitaminska salata sa kockicama mesa.
Alo/Blic
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)