PRIJINE PUNJENE PAPRIKE! Aleksandra tokom trudnoće ne može da im odoli, objavila kako ih pravi na Instagramu: ''Istorijski trenutak...''
Aleksandra Prijović broji sitno do porođaja, a ekipa jednog medija uslikala je pevačicu u devetom mesecu trudnoće tokom koje se nije mnogo ugojila.
Iako čak i sada izuzetno vodi računa o svojoj ishrani Aleksandra Prijović punjenim paprikama ne može da odoli.
ATA Images
- Ne znam da kuvam, ali nedavno sam dobila želju da spremim punjene paprike, a mama mi nije bila tu. I kad je nema ja spremim isto kao što ona spremi - otkrila je Aleksandra Prijović, pa sa pratiocima podelila recept.
Sastojci: 600 g mlevenog mesa, 2 glavice crnog luka, 100 g pirinča, 1 jaje, 1 kašika aleve paprike, 2 paradajza, 12 paprika babura, 1 kašika brašna, pola litra paradajz soka, malo ulja, prstohvat soli, biber. suvi biljni začin.
Instagram
Priprema: Paprike oprati, izvaditi peteljke i očistiti od semenki. Crni luk sitno iseckati i prodinstati ga na malo ulja. Dodati mleveno meso i začine po ukusu. Sve kratko prodinstati pa dodati pirinač i jaje. Ovom smesom puniti paprike. Otvore paprike zatvoriti tankim komadom svežeg paradajza.
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)