Foto: Ataimages
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Aleksandra Prijović broji sitno do porođaja, a ekipa jednog medija uslikala je pevačicu u devetom mesecu trudnoće tokom koje se nije mnogo ugojila.

Iako čak i sada izuzetno vodi računa o svojoj ishrani Aleksandra Prijović punjenim paprikama ne može da odoli.

aleksandra prijovic slika u trudnoci

ATA Images

 

- Ne znam da kuvam, ali nedavno sam dobila želju da spremim punjene paprike, a mama mi nije bila tu. I kad je nema ja spremim isto kao što ona spremi - otkrila je Aleksandra Prijović, pa sa pratiocima podelila recept.

Sastojci: 600 g mlevenog mesa, 2 glavice crnog luka, 100 g pirinča, 1 jaje, 1 kašika aleve paprike, 2 paradajza, 12 paprika babura, 1 kašika brašna, pola litra paradajz soka, malo ulja, prstohvat soli, biber. suvi biljni začin.

aleksandra prijović

Instagram

 

Priprema: Paprike oprati, izvaditi peteljke i očistiti od semenki. Crni luk sitno iseckati i prodinstati ga na malo ulja. Dodati mleveno meso i začine po ukusu. Sve kratko prodinstati pa dodati pirinač i jaje. Ovom smesom puniti paprike. Otvore paprike zatvoriti tankim komadom svežeg paradajza.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading