BILA JE NEPODNOŠLJIVA! Elena Karić napušta Srbiju, komšije jedva čekaju Đokoviće (FOTO/VIDEO)

Komšije jedva čekaju Đokoviće...

Elena Karić
Elena Karić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Supruga Novaka Đokovića navodno je kupila luksuznu kuću na Kosmaju od Jugoslava i Elene Karić za 2,9 miliona evra, objavio je Blic.

Jelena Đoković rešila je da navodno uloži novac u nekretninu, a odabrala je navodno raskošan i prelep dom koji je bio porodično gnezdo Elene i Jugoslava Karića. Ranč se sada navodno vodi na Jelenu, a sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen, kao i brojne životinje kojima je dizajnerka enterijera posvećivala veliku pažnju.

Meštani kažu da bi oni navodno trebali da se isele do proleća i da jedva čekaju da se Nole useli.

- Elena je još u ovoj kući. Sa njom je stalno neki muškarac koji od nedavno živi sa njom, ali Jugoslava sve manje viđamo. Čuli smo da bi trebalo da se iseli do proleća, a da će onda novi vlasnici nešto renovirati. To je ogroman plac i tu ima mnogo posla - priča jedna meštanka koja je molila da njen identitet ne otkrivamo kako ne bi imala problema sa komšijama i dodaje:

- Pravo da vam kažem, sa Elenom smo imali neke probleme od momenta kad su se uselili u tu kuću, tako da jedva čekamo da nam naš Nole dođe.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Alo!/V. Marković

Kako izvor navodi, Elena Karić će navodno nastaviti svoj život van granica Srbije.

- Kada je reč o podeli imovine, najveći problem predstavljaju umetničke slike koje je bračni par kupovao tokom braka. Posle svega Elena i Jugoslav su ostali u prijateljskim odnosima, te se oko svega dogovaraju - objašnjava izvor blizak paru koji dodaje da će Elena najverovanije započeti novi život izvan granica Srbije, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Šta je Elena radila u kokošincu usred noći, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi