VIP
Alo!/
VIP

Alo!/

VIP, Foto: Alo!/

Poznato je da "Alo!" stalno nalazi način kako da obraduje svoje čitaoce i zahvali im se na vernosti, pa smo samo za Vas, dragi naši čitaoci, odlučili da vam svakog utorka poklanjamo još ekskluzivniji i bolji magazin. Bolji papir, bolja štampa i još bolje priče. Jer vi to zaslužujete!

Sutra kupite "Alo!" i za samo 25 dinara na poklon dobijate još bolji magazin VIP u kojem možete da saznate sve što zvezde žele da sakriju od javnosti!

Novi broj VIP magazina donosi ekskluzivnu istinu o teškom odrastanju fudbalera Duška Tošića i otkriva sve detalje njegovih planova da pomogne sirotištu u kom je proveo nekoliko godina.

 

U poseti njegovog rodnog sela saznali smo koliko je uložio u novu kuću koju je sagradio roditeljima, ali i razgovarali sa prvim komšijama o porodici Tošić.

Ekipa VIP magazina verno je pratila poznate, a ovog puta ulovili smo starletu Tijanu Ajfon u vožnji skupocenog automobila.

Koliko košta njen četvorotočkaš i u kakvim nevoljama se našla na ulicama prestonice saznajte u novom broju.

Prorok nam je otkrio mračnu sudbinu poznate manekenke Sofije Milošević, ali i da li će naći sreću pored čoveka “debelog novčanika”.

Na škakljiva pitanja odgovara Đole Đogani, Sanja Stanković, a Marina Visković u otvorenom intervjuu otkriva detalje svog privatnog života i u kakvom je odnosu sa folk divnom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima od sutra, 21. avgusta 2018. i koji dobijate na poklon uz dnevni list “Alo!”.

Komentari (5)

Jao Pao

20.08.2018 21:26

Kud sad taj clanak?"Diva" ce poludeti.Ona se stidi njegovog porekla,roditelja,sirotista.To sto je milioner njoj znaci,ali taj back ground o njegovom zivotu ce joj samo pogorsati visednevno rodjendansko slaulje!Dusku svaka cast.Iznikao iz postene namucene porodice i postao castan covek.CARE,NAKLON ZA SVE STO CINIS!

branioc

20.08.2018 21:28

Nije istina, Dusko je bio u domu ucenika u Zrenjaninu, preko nedelje kao i mnoga deca sa sela, da ne bi putovao svakoga dana od kuce do skole.

Cunga Lunga

21.08.2018 08:23

Dule,sto dozvoli da te JK tako beskrupulozno podceni?I ti si neciji sin,ali je to tabu tema,jer ti seljacko poreklo nije in.Nigde nikad zajednicka slika JK sa tvojima,ali zato Divna perja svugde gde igras.Dobija za rodjendan upakovana kola sa masnom.A tvoja majka,otac?Sta oni dobijaju?Nigde ih nema na slavljima,jer nisu reprezentativni.Da ne kvare slike,atmosveru.Ne smeju da daju intervjue,vec majka bezi u kucu.Strasno!Opameti se,jos nije kasno za ispravku.

Manja

21.08.2018 08:33

Konacno da se cuje nesto i o njegovim postenim roditeljima,posto smo siti Divne,njene tetke..Oni su izopsteni iz njegovog zivota zbog JK.Gde majka sa maramom da se slika sa sinom i unucicama?Pa to je infektivno!A tek njegovi roditelji sa JK? Pa to je samoprozvana"diva".Sta ce svet reci,jer je oko nje sama glamurozna laz,i ta slika za javnost ne sme da se pocepa.Fuj!Sad ce u Kini zbog clanka nervni slom da dobije.

Marina

21.08.2018 08:40

Dusko,kralju,vidi se po tebi da si dobar i posten covek.Sto si dopustio da ti JK omalovazava porodicu i da ne smes da ih pokazujes.Razumem te.Smotala te i uvukla u fejk glamur,ali svoje poreklo se ne odbacuje radi zene,i to kakve-jedne Silikonke.Takvih si imao mladjih i lepsih,kao u Turskoj,koje te postuju.