Severina Igor Kojić
Instagram/printscreen
Severina Igor Kojić

Instagram/printscreen

Severina Igor Kojić, Foto: Instagram/printscreen

Severina Kojić već nekoliko meseci boravi u Hrvatskoj, dok njen suprug Igor vreme provodi u Beogradu! Spekulacije da je njihovom braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije, a ekipa „Alo!“ uputila se ka Bežanijskoj kosi, naselju u kojem Sevkin svekar Dragan Kojić Keba ima kuću i gde pevačica boravi kada je u Srbiji.

Komšije popularnog folkera za naš list otkrivaju da srpsku snajku već dugo nisu videli u kraju, ali i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvezdom.
Baš u trenutku dok smo ćakulali sa komšijama, iz kuće je izašao Dragan Kojić „pod punom ratnom opremom“ i odveo kućnog ljubimca u šetnju.

Dragan Kojić Keba

Ataimages

Dragan Kojić Keba, Foto: Ataimages

Keba je na licu imao masku, nosio je i rukavice, a sve kako bi ispoštovao preporuke kriznog štaba za borbu protiv pandemije koronavirusa. 

Nije mu bilo prijatno kada je ugledao našu ekipu jer je i sam pretpostavio razlog našeg dolaska.
Dugo smo pokušavali da ga ubedimo da nam otkrije da li je snajka definitivno napustila kuću Kojića, međutim, on je odbijao da govori. No kada smo mu predočili spekulacije i govorkanja po estradnim kuloarima o njegovoj porodici, rešio je da ipak stane u odbranu Igora i Severine, ali na sebi svojstven način.

- Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je nevoljno Keba za „Alo!“.

- Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu - rekao je Keba pomalo filozofski, očigledno ne želeći da pruži konkretan odgovor na pitanje da li je ostao bez snajke, a onda se osvrnuo na one koji blate njegovu porodicu.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! - rekao je Kojić za „Alo!“.

Komentari (1)

Luka

21.10.2020 19:25

Dali je sa sobom poneo naylon kesicu,da pokupi „dar” svojeg pasa koji će ostati uz cesti ili na pločniku.