Dragana Mirković, Ceca Ražnatović
E-Stock
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović

E-Stock

Dragana Mirković, Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock

 

Ali krenimo redom...

PROČITAJTE JOŠ:

Pre dva dana se snimao novogodišnji program, na kojem su se pojavile i Gaga i Ceca. Organizatori su, naravno, znajući za netrpeljivost koja vlada između njih dve, zakazali snimanja sa razumnim razmakom, kako se one ne bi ni srele u Košutnjaku. Al’ što kaže ona stara "Čovek planira, bog se smeje", pa se tako izjaloviše planovi RTS-a. Jednoj se snimanje oduži, druga se malo ranije pojavi i dve pevačice se sretoše u garderobi. Izvor "Alo!" koji se zatekao tamo u tom trenutku ispričao je kako se odvijao taj susret. Situacija je, kako saznajemo, bila izuzetno napeta i neprijatna, ali Dragana Mirković nije dozvolila da bilo ko primeti nešto neobično, pa se vaspitano i uljudno obratila koleginici.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Otkad je stigla na snimanje, Ceca se trudila da izbegne susret sa Draganom, ali na takvom mestu je to bilo gotovo nemoguće. Kada je naletela na Gagu u garderobi, Ceca je pokušala da ignoriše koleginicu i da prođe pored nje. Pravila se da je ne vidi. Dragana, koja očigledno nema problem, ljubazno ju je pozdravila i poželela joj dobro veče, a Ceca je jedva otpozdravila, kroz zube, i počela je sa prozivkom - rekao je naš izvor koji se zatekao na licu mesta i preneo nam kako je tekao razgovor:

- Svima u garderobi je bilo neprijatno zbog ove situacije, ali Dragana nije skidala osmeh, već je samo rekla da ona nema nikakav problem, na šta je Ceca samo okrenula glavu i otišla dalje. Odmah potom zgradom se proneo glas o tom susretu jer je bilo prisutno nekoliko zaposlenih u garderobi i svi su komentarisali kako je Dragana održala Ceci lekciju iz pristojnog ponašanja.

Mirkovićeva je za "Alo!" potvrdila da je susret bio u najmanju ruku interesantan.

- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči i tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala - rekla je Mirkovićeva uz osmeh za "Alo!"

Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Dragana Mirković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dragana: Vidić me je pljuvao zbog Cece!

Dragana Mirković je jednom prilikom objasnila da su Ceca i ona previše različite da bi bile prijateljice.

- Ona i ja nikada nismo bile bliske iz prostog razloga - mnogo smo različite. I život nam je totalno različit, okruženje, prijatelji, ali to nije nenormalno, jer nismo svi isti. Iz tog razloga ne privlačimo jedna drugu toliko da se vidimo - rekla je Dragana, ali je kasnije u jednom intervjuu bila rečitija, pa je na pitanje zbog čega je Saša Vidić stalno proziva insinuirala da joj Ceca smešta. - Zašto Verica Rakočević ili Zvonko Marković nikad nisu rekli jednu ružnu reč za moje oblačenje? To priča samo Vidić, koji je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili. Pola estrade zna ko naručuje tekstove protiv mene i kad se sretnemo i pričamo, sve znamo. Ali, eto, neka ih, mene to ne nervira. Nek su živi i zdravi svi, pa i taj stilista - ispričala je tada Dragana, a možda nekad i Vidić odgovori, imajući u vidu da ni on više nije blizak sa Cecom.

Dragana Mirković

E-stock/Miloš Rafailović

Dragana Mirković, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li se mi odnekud znamo?!

"Alo!" vam otkriva kako je od reči do reči tekao razgovor između koleginica.

Dragana: "Dobro veče."

Ceca: "Dobro veče."

Dragana: "Je l’ se mi poznajemo, il’ se ne poznajemo?"

Ceca: "Pa ne znam, ti odluči!"

Dragana: "Ja sam odlučila."

Ceca: "Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo."

Dragana: "Ja sam odlučila i rekla dobro veče, a ti sad kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste."

Ceca: "Pa i ja sam rekla dobro veče." Dragana: "OK."

Poslušajte njihov razgovor: