Darko Lazić
E-Stock
Darko Lazić

E-Stock

Darko Lazić, Foto: E-Stock

PROČITAJTE JOŠ:

Kako otkriva izvor blizak porodici Lazić, terapija koju je pevač imao u "Seltersu" pokazala se kao nedovoljno uspešna, zbog čega je porodica Lazić počela da traži drugo rešenje.

- Darko se po dolasku u Centar uspešno oporavljao od povreda, a desno stopalo, koje je bilo u lošem stanju, odlučili su da leče fizikalnim terapijama, strujom, magnetima i radio-talasima. Ipak, terapija nije dala željeni rezultat i on je počeo da se žali na neizdrživ bol. Tada su shvatili da je najbolje rešenje odlazak na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, budući da je upravo tamo tim stručnjaka koji su ga operisali nakon nesreće - priča izvor i otkriva detalje u vezi s Lazićevim pregledom na ortopedskoj klinici na Banjici.

Darko Lazić

E-Stock

Darko Lazić, Foto: E-Stock

- Da je stanje Darkovog stopala više nego ozbiljno, bilo je jasno po tome što ga je odmah po dolasku u bolnicu primiodirektor Zoran Baščarević, koji mu je pre mesec i po dana operisao butnu kost. Budući da stopalo nije sraslo onako kako je planirano, lično je pregledao Darka, nakon čega će sa timom stručnjaka odlučiti o operaciji. Osim što ga je lično pregledao, direktor ga je poslao na jednu privatnu kliniku kako bi uradio detaljne snimke i imao najbolji uvid u stanje stopala - kaže izvor i ističe da je Lazićeva porodica zabrinuta mnogo više nego sam pevač.

Darko: Nisam video slike nesreće

Iako je od nesreće prošlo više od dva meseca, Darko još nije video slike sa mesta događaja, jer mu najbliži nisu dozvolili. - Nisam video slike nesreće, nisu mi dali, svi su izbegavali da mi to pokažu. Ja se ne sećam i dalje šta se desilo. Posle operacije i naovamo se sećam svega, a do tada - kako sam se slupao, kako sam dospeo u bolnicu, nemam pojma - rekao je Darko.

- Darko je veseo i nije klonuo nijednog trenutka. Trpi bolove, ali veruje da će sve biti kako treba i da nema razloga da brine. Sa druge strane, njegovi su prestravljeni i plaše se da će Darko, ukoliko ne išlo po planu, zauvek morati da koristi štake ili kolica. U ovom slučaju, Darko je taj koji podiže raspoloženje svojih najbližih, umesto da bude obrnuto - zaključuje izvor.

S druge strane, Darko Lazić je nakon izlaska iz bolnice na Banjici novinarima otkrio da se odlično oseća, uprkos svemu.
- Dobro sam. Lekari kažu da treba strpljenja, ali da su zadovoljni. Napredujem, glavni doktor je zadovoljan, a samim tim i ja. Bude trenutaka kada mi je naporno, ali navikavam se - rekao je Lazić.