Katarina Rebrača
Printscreen: Youtube
Katarina Rebrača

Printscreen: Youtube

Katarina Rebrača, Foto: Printscreen: Youtube

Naime, Katarina je 2006. godine osnovala humanitarni fond za prevenciju raka dojke, a 2010. godine uhapšena je pod sumnjom da je sa majkom Sandrinom Bogunović i još dve saradnice u periodu od 2006. do 2010. godine trošila novac za lične potrebe koje je dobijala od donatora. Taj novac je trebalo da bude utrošen na edukaciju i informisanje žena o prevenciji raka dojke, te kupovinu medicinskih aparata poput mamografa.

Katarina Rebrača

E - Stock

Katarina Rebrača, Foto: E - Stock

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom. Sud je 2018. godine prestao da goni Katarininu majku za saučesništvo.

Katarina Rebrača, osim što je postala omražena u narodu, danas ne liči na sebe. Ona se prilično ugojila, kako je navela jednom prilikom, zbog problema sa štitnom žlezdom.

Katarina je proputovala ceo svet, živela je jedno vreme u Njujorku. Bila je udata za Igora Đurića, a sa njenim bivšim dečkom, Momirom Gajićem, bila je pevačica Rada Manojlović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Vujadin

09.03.2021 20:21

Posle njenog slučaja, uplatnicu koju dobijem uz Infostan, bacam bez i da pogledam namenu... da je bar dobro osuđena, nego, klasika, nikom ništa...

OZN

10.03.2021 11:30

Ja bih nju zakljucala..nikada ne bi izasla napolje..sram je bilo. Rade se i gore* stvari , naravno...ali ovo je dno. Jadnica jadna.