Sandra Denda
Printscreen

Bivša producentkinja Sandra Denda i nastradala organizatorka istog TV formata upoznale su se 2018. u Kovinu nakon što je Jasmina Mihajlović prijavila sugrađane za emisiju.

- S Jasminom Mihajlović sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji emisije „Kuća od srca“. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživela nesreću. Da sam znala da će se ovo dogoditi, ne bih preporučila Jasmini da radi u toj firmi - rekla je ona.

Ovo je juče rekla Sandra Denda, bivša voditeljka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, čija je ekipa u petak doživela saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u Lađevcima kod Kraljeva.

Jasmina- Organizatorka emisije

PrntScrn/Facebook

Jasmina- Organizatorka emisije "Kuća od srca", Foto: PrntScrn/Facebook

Podsetimo, u udesu je poginula organizatorka Jasmina Mihajlović iz Kovina, dok je vozač Zoran S. iz Koceljeve teško povređen. NJih dvoje su u trenutku udesa išli da nabave materijal za kuću porodice kojoj su pomagali.

I Sandra Denda je sa ekipom „Kuće od srca“ pre tri godine preživela saobraćajku u Kovinu. Takođe, u trenutku udesa ona je radila na izgradnji kuće porodice iz Kovina, a kako se saznaje, tu porodicu je upravo nastradala Jasmina prijavila za projekat, jer je želela da pomogne svojim siromašnim komšijama. Denda se posle te nesreće borila za život i pukom srećom je uspela da pobedi smrt.

- Svoje nesreće se ne sećam jer sam dugo bila u komi, ali imam osećaj kao da od petka proživljavam sve te strahote. Jako loše se osećam psihički. S Jasminom sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji, s tim što je ona povremeno pomagala, i tad nije bila zaposlena. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživela nesreću. Poznajem njenu porodicu, ćerke. Zbog toga mi je najgore - priča Sandra i dodaje da s preminulom koleginicom nije imala kontakt dve i po godine.