Saša Mirković
Privatna arhiva
Saša Mirković

Privatna arhiva

Saša Mirković, Foto: Privatna arhiva

Pevačica Ana Bekuta gostovala je tokom dananašnjeg dana na jednoj kablovskoj televiziji, gde je, kako saznajemo izjavila da pevači nisu imali nikakvu pomoć od države, te da to nije u redu. 

Uprkos činjenici da je danima apelovana na svoje kolege da se primire i ne insistiraju na nastupima zbog situacije sa koronavirusom, mnogi su bili šokirani ovim njenim "ispadom" oko pomoći države.

Ana Bekuta

E-stock

Ana Bekuta, Foto: E-stock

Menadžer Saša Mirković nije želeo da prećuti Ani Bekuti, pa joj je preko svog "tviter" naloga poručio:

- Predložio bih gospođi Bekuti da izvuče iz Mrkonjićeve slamarice ono što mu nalagerovano od putara i AMSS i da podeli muzičarima,umesto da ide i kuka po emisijama.Siguran sam da joj Šolak i Mrkonjićevo dete Dragan Đilas (kako ga on zove) dovoljno daju kao apanažu. Grešim li? - napisao je Saša.

Ana Bekuta se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nada

09.12.2020 15:21

Pa ti Ana bas trebas da cutis jer vi pevaci niste drzavu nista ni zaduzili - malo je njih ili ih nema uopsta koji su svih proteklih godina placali uredan porez vec su samo lopatama trpali pare u dzep. Sutra ces i Nacionalnu penziju traziti -za sta ? Sram te bre bilo !

Draganznas

09.12.2020 21:12

Nisu.pomoc dobijali,a zasto bi? Uzmi tezgu po dana od 3000 do 10000 e za noc a neko za to rade 2 I 3 godine. More mars ,k... Bi cam ja dao. Deca gladna ne dobijaju ni bolesna negoce vama da se daje.