Duh Mediterana dolazi u Suboticu, a najukusnije specijalitete će spremati najveći majstori iz Dalmacije (FOTO)

Alo.rs/J.Š. | vesti 2018-10-19 12:55:09 2018-10-19 12:55:09

Ukoliko ste ove godine preskočili letovanje ili biste želeli da je duže trajalo, ovo je idealna prilika da osetite čari Mediterana, i to u Subotici.

Shutterstock

 

Ljubitelji Mediterana i svega onoga što nas vezuje za njega, dobra hrana, vina, muzika… znaju za klapu Stine, koja je pobednik ovogodišnjeg Festivala Dalmatinskih Klapa u Omišu i dobitnik zlatnog štita prve nagrade stručnog žirija i publike. Hotel Gallerija sa ponosom vas poziva na njihov prvi nastup u Srbiji posle velike pobede.

 

Oni će 27. oktobra u 20h, biti gosti Tradicionalne mediteranske večeri, koja se organizuje u svečanoj balskoj dvorani Hotela Galleria gde će svojim fantastičnim glasovima i pozitivnim duhom prave klape produžiti doživljaj leta i mediteranske obale, drugim rečima doneće nam pravi duh Mediterana u Panoniju!

Mediteranske večeri su u ovom delu Srbije već poznate gastronomima i ljubiteljima dobre kuhinje i vina, a da bi i vi to osetili, ove godine, kao i prethodih, pobrinuće se gost iznenađenja - Šef kuhinje iz Dalmacije koji će vas svojim vrhunskim morskim specijalitetima vratiti na more.

 

Uživajte u raskošnom ambijentu, vrhunskom jelu i piću, uz jedinstvena akapela izvođenja dalmatinskih napjeva i obrada popularnih stvari prave klape.

Dođite i uverite se zašto svi koji su već bili na mediteranskoj večeri pričaju da imaju osećaj da more nije nikad napustilo Panoniju!

 

Expand player
Pogledajte više