Rat
Foto: AP/Danylo Pavlov (STR)

- Mora se staviti do znanja da ne postoji način da Ukrajina promeni stratešku situaciju u svoju korist. Koliko god to gorko zvučalo za Ukrajinu, isporuka svog tog (zapadnog) naoružanja nije pomogla i neće pomoći u ostvarivanju prevlasti. Pitanje je vremena kada će Ukrajina doživeti vojni poraz - naglasio je bivši nemački general.

Kujat je dodao i da dok je ofanziva ukrajinske vojske doživela kolaps i uzrokovala mnoge gubitke, Oružane snage RF nastavljaju da napreduju. Za to vreme, nijedno zapadno naoružanje nije uspelo da zaustavi rusku vojsku.

- Svo to čudotvorno naoružanje bilo da se radi o tenkovima, artiljeriji, HIMARS-u, raznim višecevnim raketnim lanserima, nije se pokazalo kao istinski čudotvorno. Ista stvar bi se dogodila i sa raketama taurus, da su isporučene - zaključio je on.

@alo_portal KAKO MEDIJI SAZNAJU: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka devojčice! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fypシ #dankailic #bor #viraltiktok #amberalert ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading