medvedev
Foto: EPA/EPA-EFE/EKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK / KREMLIN POOL / POOL

"Dajte novac našem momku (unesite željeno prezime), inače ćemo morati da započnemo rat sa Rusima", piše Medvedev na Telegramu i ukazuje na već viđenu, dobro poznatu formulaciju.

"Međutim, nikada nisu iznudili toliki novac za neku državu koja je u raspadu i nikad nisu tako agresivno i drsko izvlačili novac za državu koja je otvoreno korumpirala aktuelnog predsednika SAD i članove njegove porodice", naglasio je Medvedev.

Podseća da nikada, od kubanske raketne krize, pretnja direktnim sukobom između Rusije i NATO-a koji bi dovela do Trećeg svetskog rata nije bila tako stvarna.

"Ovo je novi fenomen u američkom političkom diskursu, koji su kreirali Džozef i Hanter Bajden i njihovi partneri. Čeka ih impičment, što je malo verovatno, i izgubljeni izbori, što je vrlo verovatno. Otuda i bestidne ucene, neprekidna histerija i divlja predviđanja na račun Rusije", piše Medvedev na Telegramu.

Administracija američkog predsednika i "njihovo preplašeno čedo" će taj novac i dobiti, ukazuje on.

"Ne sada, sledeće godine. Po svaku cenu nastaviće ratni biznis. A za te pare proliće se nove reke krvi za koje je odgovorna porodica Bajden i banderovska bagra", ukazuje Medvedev.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading