Deda gleda u mrtvu unuku
Foto: Profimedia/Profimedia

U četvrtak u Kijevu, troje ljudi, uključujući devetogodišnju devojčicu i njenu majku, izgubili su živote dok su očajnički pokušavali da se sklone u zatvoreno sklonište. Ovaj tragični incident izazvao je veliko nezadovoljstvo među stanovnicima ukrajinske prestonice.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski optužio je kijevskog gradonačelnika Vitalija Klička i druge čelnike ukrajinske prestolnice za nemar nakon izveštaja očevidaca da su civili poginuli jer sklonište nije otvoreno.

Prema informacijama ukrajinskih oružanih snaga, Rusija je u četvrtak ujutro ispalila ukupno 10 raketa na Kijev, ali su sve one oborene pre nego što su mogle da nanese štetu. Međutim, padajući ostaci raketa su usmrtili troje ljudi - devetogodišnju devojčicu, njenu majku i jednu ženu, dok je četrnaest osoba povređeno.

Nakon ovog strašnog događaja u Ukrajini, jedan fotograf uhvatio je trenutak u kojem deda sa gleda mrtvo telo svoje devetogodišnje unuke, koja je zajedno sa svojom majkom izgubila život.

 

 

Fotograf Serhii Okunev je na svojoj Fejsbuk stranici opisao kako je čovek satima sedeo na kolenima, a kasnije mu je pronađena stolica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading