ŠEŠELJ O SKANDALOZNOJ FOTOGRAFIJI To pokazuje koliko je jaka mržnja prema Rusiji na Zapadu
Foto: Marko Đoković

- Amerikanci su pokazali svojom politikom prema Rusiji da je nacizam itekako živ na Zapadu i da njihova politička elita otvoreno podržava neonacistički režim u Kijevu koji ponosno ističe nacističke simbole i primenjuje nacističke metode u sukobu sa Rusijom. Nacistički pozdrav "Slava Ukrajini" se odomaćio toliko da američki predsednik stalno završava svoja izlaganja sa tom parolom. To pokazuje koliko je jaka mržnja prema Rusiji i svemu ruskom na Zapadu - poručio je Šešelj.

Zamenik predsednika SRS upozorava na podle planove Zapada da i od Srba naprave topovsko meso za neki budući obračun sa Rusijom.

- Naravno, rusofobija sa Zapada se u Srbiji transformiše u srbofobiju, upravo iz razloga što ceo Zapad smatra da su Srbi mali Rusi na Balkanu kojima ne treba dozvoliti da imaju jedinstvenu državu i kampanja protiv srpskih nacionalnih interesa traje od 19. veka. Srpski narod ne sme da ima iluzije kada je reč o bilo kojoj vrsti zapadnih integracija, oni nas smatraju svojim neprijateljem što su nebrojano puta i dokazali. Moramo da znamo ko su nam iskreni saveznici, a integracija sa zapadom može samo da vodi u dalje rastakanje srpskog nacionalnog korpusa i da u budućnosti upravo od Srba napravi topovsko meso za neki budući obračun sa Rusijom kao što je napravila od Ukrajinaca - rekao nam je Aleksandar Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading