ŽESTOKA PRETNJA KIJEVA: Moskva i Sankt Peterburg će biti na udaru!
Foto: Tanjug/Tanjug

- Zvanično potvrđujem da je unutrašnja eskalacija rata u Ruskoj Federaciji neizbežna i da će se vršiti udari po raznim ciljevima - kazao je Podoljak.

Podoljak je dodao da zašto, od koga i kako će biti naneseni udari ne može da razgovara, jer postoji nedostatak javnih informacija, ističući da Ukrajina neće udariti na Rusiju.

- Ipak, eskalacija rata na domaćem tržištu Rusije biće neizbežna i takvi gradovi koji su razmaženi, lenji, koji su mislili da žive u drugoj realnosti, poput Moskve, Sankt Peterburga, Jekaterinburga, biće podvrgnuti udarima - zaključio je Podoljak.

PATRIOTE SAKRILE JANU! Flaša odala Milicu, Miloša i Boška!

U Moskvi takve planove smatraju šizofrenijom.

- S jedne strane, takve izjave i planovi su manifestacija teškog mentalnog poremećaja u vidu šizofrenije. S druge strane, oni su pokušaj da se ukrajinsko društvo odvrati, pre svega, od neuspeha na frontu. Osim toga, takve fantazije Kijeva će pomoći da se Zapad izmoli za novu vojnu pomoć. Međutim, svaka agresija Ukrajine će biti zaustavljena, a oni neće moći da sprovedu svoje planove - rekao je Mihail Šeremet, deputat Državne dume iz regiona Krim, u intervjuu za RIA Novosti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading