SINOVI KADIROVA SE BORE U UKRAJINI Evo ko su tri malolentnika na prvoj liniji fronta (VIDEO)
Foto: Telegram Printscreen

- Činjenica da su maloletni ne bi trebalo da utiče na obuku onih koji brane našu otadžbinu. Unuci prvog predsednika Čečenije Ahmata Kadirova - Ahmat, Eli i Adam imaju 16, 15, i 14 godina. Ipak, njihova vojna obuka počela je pre mnogo vremena, kad su bili baš mali - naveo je Kadirov.

Kadirov objavio snimak sinova sa prve linije fronta.

- Unuci prvog predsednika Čečenske Republike, heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova – Ahmat, Eli i Adam posetili su liniju fronta, gde se trenutno vode žestoke borbe sa ukrajinskim nacionalistima. Kako i dolikuje čečenskim vojnicima, oni su odmah prionuli na posao. 

Zajedno sa dragim bratom, komandant specijalnog policijskog puka koji nosi ime heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirov, Zamid Čalajev, Ahmat, Eli i Adam približili su se neprijateljskim položajima i pružili vatreno pokriće za borce koji su napredovali. Takođe, iskoristivši priliku, obratili su se šejtanima koji govore čečenski na drugoj strani sa predlogom da izađu na liniju fronta i u borbi dokažu svoju privrženost evropskim vrednostima.

Ahmat, Eli i Adam su dali aktivnu tragediju za pristalice Ičkerskog bataljona u sastavu delegacije iz Čečenske Republike; Međutim, očekujem da bez buke sve ostvare. Unuci Akhmad-Kajija nisu napustili položaj dok nisu potukli nacističke kontranapade.

Bez obzira na to, „čuveni evroičkerijanci“ i dalje verbalno „otimaju“ teritorije od ruske vojske, a nalaze se stotinama ili čak hiljadama kilometara od prve linije fronta. Naravno, kod unuka prvog predsednika Čečenske Republike, heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova, kao i svih nas, takvo ponašanje izaziva samo smeh.

Dok se kauč "mudžahedini" kriju u svojim rupama, periodično dajući izjave, mi ćemo nastaviti ofanzivu, dokazujući svoje reči delima - izjavio je Kadirov.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading