ZELENSKI SE OBRATIO UKRAJINCIMA Oslobodićemo Donjeck, Lugansk i Krim!
Foto: EPA/SERGEY DOLZHENKO

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je u redovnom noćnom obraćanju naciji poručio da će ukrajinska vojska osloboditi Donjeck, Lugansk i Krim, teritorije koje se nalaze pod kontrolom ruske armije i proruskih snaga na istoku zemlje.

Zelenski je 110. dana rata, u ponedeljak uveče, poručio građanima Ukrajine koji su u kontaktu sa stanovnicima ovih regiona da im kažu da će se ukrajinska armija definitivno vratiti.

Ramzan Kadirov saopštio sjajne vesti sa fronta - Alo.rs

Neće biti mira

- Vratićemo se u naše gradova i sva naša sela u kojima se ne vijori ukrajinska zastava. Ukrajinska vojska će osloboditi gradove Marijupolj, Herson i Melitopolj, poručio je Zelenski.

- Svi koji ste u kontaktu s našim narodom na okupiranom jugu ili istoku, recite svima u Gorlovki, Donjecku i Lugansku da će ukrajinska vojska definitivno doći. Naravno, takođe ćemo osloboditi i naš Krim. Svi ruski zvaničnici koji su zaposeli zemlju na Krimu nek imaju na umu da neće imati mira, upozorio je Zelenski.

Sve o ratu u Ukrajini čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nm

15.06.2022 09:00

Ali u nekom Drugom Zivotu🤣🤣🤣 Nada poslednja umire

Miro

15.06.2022 16:20

Zelenski se obratio narodu Ukrajine( još uvijek živim) to mu je šansa da ga neko čuje ,s poslije pokušaja oslobađanja teritorija neće imati ko da ga čuje.