KADIROV PORUČUJE UKRAJINCIMA: Čečeni stižu u Lisičansk
Foto: Youtube/Printscreen

Borci puka specijalne policije koji nosi ime Heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova iz Ministarstva unutrašnjih poslova Čečenske Republike, koji je pod komandom dragog brata, Heroja Rusije Zamida Čalajeva, oslobodio Kamiševahu od oružanih nacionalističkih formacija već spremni da pređu na sledeću fazu ofanzivne misije - napisao je on.

Prema rečima Zamida Čalajeva sa lica mesta, dan ranije su porazili formacije snaga teritorijalne odbrane i specijalnih operacija Ukrajine u broju od 58 ljudi. U narednim danima naši specijalci će početi da oslobađaju Lisičansk. Da bi to uradili, oni imaju sve potrebne resurse i mogućnosti. Uprkos žestokom otporu nacionalističke hunte, našim borcima i ne pada na pamet da se okrenu od cilja. Dakle, ostaje nam samo da čekamo njihovu sledeću pobedu - izvestio je Kadirov.

 

 

- Zamidu Čalaevu i celom osoblju specijalnih snaga želim sjajne uspehe u daljem ofanzivnom radu! Siguran sam da ćemo u bliskoj budućnosti izvojevati sigurnu pobedu nad neprijateljem i osloboditi stanovnike Lisičanska od nacionalističkog i banderovskog ugnjetavanja - zaključio je on.

Sve najnovije informacije o specijalnoj vojnoj operaciji vojske Ruske Federacije u Ukrajini možete opgledati u našem BLOGU UŽIVO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading