HOLANĐANI TVRDE Bogatstvo Volodimira Zelenskog procenjuje se na 850 miliona dolara!
Foto: Shutterstock


Kako je objavljeno u martu prošle godine, porodica Zelenski je u 2020. prijavila prihod od 817.000 dolara, od čega je plata šefa države bila 12.000 dolara. Kako je saopštila pres-služba kancelarije ukrajinskog lidera, Zelenski je takođe prijavio tantijeme u iznosu od 166,4 hiljade dolara i novu imovinu na privremeno korišćenje - državnu daču.


„Prema različitim procenama, bogatstvo Zelenskog se procenjuje na 850 miliona dolara. Većinu ove sume on nije dobio dok nije postao predsednik. Pa odakle je došao taj novac? I što je još važnije, gde ide?“ objavila je stranka na svom Tviter nalogu.
 

Zaharova: Kijevski režim koristi civile kao živi štit! - Alo.rs

Holandska stranka Forum za demokratiju saopštila je krajem marta da neće slušati onlajn govor Volodimira Zelenskog u holandskom parlamentu u četvrtak, jer smatra da je neprikladno da se od njega pravi „polusvetac“ i da stane na njegovu stranu. sukob zasnovan na emocijama. Stranka je podsetila da se Zelenski pojavljuje u veoma sumnjivim finansijskim slučajevima, na primer, u Panamskim dokumentima. Osim toga, njegova vojska često pozira sa nacističkim simbolima, a holandski poslanici su „bili zgroženi nedavnim snimcima na društvenim mrežama akata nasilja nad naizgled bespomoćnim ruskim ratnim zarobljenicima od strane, najverovatnije, ukrajinskih trupa“.
 

Sve o situaciji u Ukrajini čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nes

25.04.2022 15:32

Ovaj rat je za njih, pojedince i zapadne čelnike pranje para, kao pomoć Ukrajni a veći deo završi u privatne džepove.

Sax

25.04.2022 15:53

Polako se klupko odmotava. Svaki pravi političar i predsednik kedne drzave odavno bi seo sa drugom stranom i gledao kako da zaustavi krvoprolice i patnju svog naroda, a ovaj, ovaj trazi jos oruzja. Kad se sve ovo završi eto njega negde sa porodicom u toplim americkim gradovima. Dok unistava i zaduzuje svoju zemlju neko mu puni džepove, znamo svi kako po kojoj semi to funkcioniše

Србислав

25.04.2022 18:54

ЗЕЉО воли зелено ,гле чуда и долар зелен.