Kadirov poslao poruku komandantima Azova: Marijupolj oslobođen OD OLOŠA, NACISTA I ŠEJTANA!
Foto: Ilustracija

Šef Čečenije Ramzan Kadirov je početkom nedelje bio u Marijupolju. Kadirov se tamo sastao sa šefom DNR Denisom Pušilinom i razgovarao o planovima za dalju saradnju. On je istakao da je Marijupolj oslobođen 90-95 odsto.

- Poslednje mesto gde se kriju banditi je veliki metalurški kombinat Azovstal - izjavio je šef Čečenije Ramzan Kadirov.

Razarajući zemljotres pogodio Francusku - Alo.rs

- Marijupolj je već 90-95 odsto oslobođen od banditskih ološa, nacista i šejtana koji govore čečenski. Život se postepeno vraća na slobodnu teritoriju grada. Ljudi izlaze na ulice iz svojih skloništa, umorni od kanonade eksplozija i gladi. Neki čak voze i automobile, ima i onih koji su se predomislili da idu u Rostov na Donu i vraćaju se u Marijupolj privatnim prevozom - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Kadirov poslao poruku komandantima Azova: Marijupolj oslobođen OD OLOŠA, NACISTA I ŠEJTANA!

Foto: EPA/Maxar

 

Prema njegovim rečima, poslanik Državne dume iz Čečenije Adam Delimhanov blisko sarađuje sa komandantom 8. gardijske kombinovane armije, general-potpukovnikom Oružanih snaga RF Andrejem Mordvičovim. Oni obilaze teritoriju pod njihovom kontrolom, identifikuju potencijalne neprijateljske vatrene položaje, komuniciraju sa ruskim vojnicima, razveseljavaju ih i podižu vojnički duh, prenosi RIA.

AMERIKANCI TVRDE Rusi daju pogrešne informacije Putinu - Alo.rs

 Koristeći zarobljeni radio Azov, Adam Sultanovič je ponudio Ukrajincima, koji su na prevaru bili umešani u redove bandi, da se predaju ruskoj strani. Istovremeno, za komandante Azova neće biti milosti. Azovstal. Ali čak i odatle će ih isterati naši vojnici - rekao je Kadirov.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading