POČINJE RUSKI DESANT NA ODESU Mornarička pešadija, vazdušno-desantne snage i kopnena vojska zajednički NADIRU U GRAD (VIDEO)
Foto: mil.ru

Naveo je da je taj pomorski desant trebalo da bude izveden još pre 4-5 dana, ali da je bio odložen zbog prevelikih talasa. Još je kuražno dodao:

„Bili su krenuli, ali su desantne brodove vratili u Sevastopolj. Sada su na gotovs. Ukrajinske vlasti razumeju situaciju. Čekamo ih, gde god da pokušaju“.

Međutim, prema ruskim izvorima, zajedno sa pomorskom pešadijom na Odesu će krenuti ruske snage koje se sada nalaze oko Nikolajeva i Hersona, a sasvim je mougće da će biti izveden i vazdušni desant i to verovatno na dva mesta istovremeno.

Pre Odese ipak će se, verovatno na udaru ruske vojske i Armije DNR naći ukrajinske snage oko Donjecka koji su pogodile taktičkom raketom Točka cntar grada  (bilo je 20 poginulih i 28 ranjenih civila).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
veljko

24.03.2022 11:21

Zbog velike populacije kinezima treba prosirenje,posebno poljoprivredno zemljiste.Kinezi sada imaju sansu, neka pomognu Rusima da oslobode Ukrainu a za uslugu neka dobiju dio Ukraine.