ZELENSKI NE ZNA KAKO DALJE Predsednik Ukrajine otkrio šta je glavni zadatak danas za Kijev
Foto: Youtube/Printscreen

„Videćemo da li se može ići dalje u pregovaračkom procesu“, rekao je Zelenski u videoobraćanju objavljenom na njegovom Telegram kanalu.

On je naveo da Ukrajina čini sve da bi dogovor o humanitarnim koridorima profunkcionisao.

„Činimo sve što možemo da bi dogovor profunkcionisao. To je jedan od glavnih zadataka upravo danas“, rekao je Zelenski.

Predsednik Ukrajine je dodao da je Kijev već uputio pomoć humanitarnim koridorima, koji su formirani pre svega za žitelje Marijupolja i Volnovahe.

„Humanitarni koridori moraju da rade danas, Marijupolj i Volnovaha, kako bi se spasili ljudi – žene, a posebno deca, stariji ljudi, kako bi se dostavili hrana i lekovi onima koji ostaju. Naša pomoć je već na putu“, rekao je Zelenski.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije objavilo prekid vatre od 10.00 sati po moskovskom vremenu u Marijupolju i Volnovahi radi evakuacije civila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
MrKamenjarac

05.03.2022 12:09

....NEK SE GUBA AMERICKA PREDA RUSIMA I RAT JE GOTOV;GUBA GUBAVA.

Goran

05.03.2022 13:34

Trazi od Putina da zastiti tebe i porodicu. Potpisi ono sto traze i spreci bratoubilacki rat koji ne mozes dobiti. Otrgni se od zapadnih zlocinaca i trazi pomilovanje i zastitu od Rusije. I sam znas da te fasisti Azova i Banderasa drza na nisanu, a CIA i MI6 ti takodje rade o glavi. Urazumi se i spasi covecanstvo od nuklearnog rata jer niko nece preziveti.

Nele

06.03.2022 08:34

Ostavka bitango i da odgovaras za izazivanje rata i razaranje zemlje....