OGLASIO SE STIVEN SIGAL, VELIKI PUTINOV PRIJATELJ Holivudski glumac uzdrmao svet porukom koju je uputio i Rusiji i Ukrajini
Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Poznati glumac Stiven Sigal, inače veliki prijatelj Vladimira Putina, progovorio je o trenutnoj situaciji u Ukrajini, te naveo da na oba naroda gleda kao na jednu porodicu.

Uoči gostovanje na televiziji Fox News u ponedeljak, akciona zvezda izjavila je:

- Većina nas ima prijatelje i porodicu u Rusiji i Ukrajini - rekao je Sigal i dodao:

Ja na obe zemlje gledam kao na jednu porodicu i zaista verujem da je to spoljni entitet koji troši ogromne sume novca na propagandu da bi isprovocirao dve zemlje da budu u međusobnom sukobu.

- Moje molitve su da obe zemlje dođu do pozitivnog, mirnog rešenja gde možemo da živimo i napredujemo zajedno u miru - rekao je glumac.

Podsetimo, 2013. godine Putina je nazvao jednim od najvećih svetskih vođa, a Ukrajina je Sigalu 2017. zabranila ulazak u zemlju pet godina, nakon što mu je Putin dao ruski pasoš.

Sigal je ministarstvo spoljnih poslova Rusije 2018. godine imenovalo posebnim izaslanikom za humanitarne veze sa SAD-om, a prošle godine je glumac kao predstavnik Rusije otputovao u Venecuelu i tamošnjem predsedniku darovao samurajski mač.

Takođe, Seagal se učlanio i u rusku stranku koja podržava Putina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading