ĐILASOVCI ODMAH ISKAZALI STAV O UKRAJINI NE MAREĆI ZA SRPSKI NAROD Šta god da predsednik Aleksandar Vučić sutra objavi biće to NAJBOLJA ODLUKA!
Foto: Tanjug

- Rat u Ukrajini raskrinkao je suštinu onoga što se danas u Srbiji pretenciozno naziva opozicija. Pogledajte samo kako su gotovo sve političke stranke - i one đilasovske, hejterske i one druge tzv. “patriotske” požurile da objave svoj stav o Ukrajini, “ruskoj agresiji”, uvođenju sankcija…

Oni koji ne znaju ni kolika je danas cena gasa na berzama, oni koji ne znaju gotovo ništa o ekonomiji, diplomatiji, oni koji se “pouzdano informišu” po Tviteru, Fejsbuku i Instagramu, oni dakle sigurno znaju šta Srbija danas treba da uradi, kome da uvede sankcije, koga da osudi, koga da podrži, šta je najbolje, a šta najgore, ko je jedini u pravu, a ko je za sve kriv. Taj pretenciozno glupavi politikantski igrokaz ima za cilj samo njihovu ličnu promociju i sračunat je samo na to da za sebe prikupe bedne, jeftine poene. U predizbornoj kampanji ili ambasadama, sasvim svejedno. I ti i takvi upravo zato unapred “pouzdano znaju” da će predsednik Aleksandar Vučić biti kriv šta god da uradi. Šta god da kaže, kakvu god odluku da donese, on će “sasvim sigurno” biti kriv, najavljuju “geniji” iz vaskolike opozicije.


A on, predsednik, jedini ćuti. Na kraju, on je jedini koji je rekao i odlučio da ne treba žuriti, da je ukrajinska, a zapravo globalna kriza toliko velika i sudbonosna - ne za Srbiju, nego za čitav svet - da je za odluku o njoj potrebno vremena, da nam valja dobro razmisliti i ne jednom ili tri puta, nego trista puta izmeriti, pre nego što presečemo. 


I kakva god odluka da bude, šta god da predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije sutra objave kao zvaničan državni stav, zvaničnu politiku, nemojte imati nikakve sumnje - biće to najbolja moguća odluka. Za nas, za našu decu, za naše unuke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rale

24.02.2022 23:37

Šta god da Vučić kaže to je to nema šta da narod priča ako priča nek se kandiduje narod pa nek pravi puteve i bolnice ako ima narod politiku a nema

Rus

25.02.2022 01:05

Šta god sutra predsednik bude rekao i bilo koju odluku doneo,biće dobro po nas