DRAMATIČNO Tajne službe spremaju haos u Banjaluci

Tragičnu smrt mladića strani obaveštajci u saradnji sa bosanskom službom i delom opozicije koriste za rušenje Dodika!

Milorad Dodik
Milorad Dodik na meti stranih agenata, Foto: Alo / Vladimir Marković

Velika strana obaveštajna služba, uz angažman dela Obaveštajno bezbednosne agencije BiH i pojedinaca iz opozicije u RS sprovodi žestok udar na Republiku Srpsku, s ciljem totalne destabilizacije aktuelne vlasti i predsednika Milorada Dodika pred predstojeće oktobarske opšte izbore u BiH!


Izvor "Alo!" blizak jednoj ambasadi u Sarajevu otkriva da je cela akcija otpočela nakon što su sva dosadašnja istraživanja javnog mnjenja pokazala da će Dodik i koalicija koju on predvodi ubedljivo pobediti na izborima. To je bio je znak za uzbunu za navedene strane službe i domaće izvođače destabilizacije RS.

- Da ne biraju sredstva u svom naumu dokaz je da se ide čak toliko daleko da se iskoristi i tragična smrt mladog Banjalučanina Davida Dragičevića koji je pronađen mrtav na ušću reke Crkvene u Vrbas - navodi naš sagovornik i podseća da se predsednik Dodik sastao sa porodicom nastradalog Davida i preduzeo sve mere da istraga bude u skladu sa profesionalnim standardima kako bi se došlo do istine.

- Prvi nalazi patologa i policije su konstatovali da je reč o zadesnoj smrti. Otac nastradalog Davida čak je u pismenom saopštenju pozvao sve da se ne politizuje i zloupotrebljava smrt njegovog sina za političke obračune. Čeka se konačan izveštaj nadležnog tužioca, a predsednik Dodik je još jednom udovoljio zahtjevu oca stradalog Davida da nova policijska ekipa prečešlja taj slučaj još jednom. Otac se zahvalio Dodiku, rekao da su razgovarali kao dva roditelja i dodao da su on i Dodik na istoj strani. Ali majstori konfuzije ne miruju i na skupovima u Banja Luci žele da optuže vrh policije za navodno prikrivanje zločina nad Davidom Dragičevićem a vlast kao saučesnika u svemu tome - prenosi naš sagovornik.

Bakir priziva krvavi rat!

Bakir Izetbegović ponovo priziva rat na Balkanu! Bošnjački član Predsedništva BiH je u Ahmićima u džamiji umesto molitve govorio o povećanju proizvodnje oružja, ali ne, kako je rekao za izvoz, već „za nedajbože“. On je rekao da su u fabrikama oružja, a ima ih šest u Federaciji BiH, već proizveli samohodne haubice, ali planiraju da proizvode i drugo naoružanje. Ova izjava Bakira Izetbegovića izazvala je žestoke reakcije u Republici Srpskoj, a od svega se trese i političko Sarajevo.

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, komentarišući za „Alo!” izjavu Izetbegovića da neće trošiti novac na kupovinu raketnih sistema i aviona, ali da će zaokružiti proizvodnju municije „za nedajbože“, kaže da je reč o nekom hvalospevu Izetbegovića, koji šalje ratnohuškačke poruke i ide putem koji vodi u konflikt.

- Neka Izetbegović čeka to „nedajbože“ - naglasio je Dodik i dodao:

- Naporima međunarodne zajednice, u Republici Srpskoj uništena je sva namenska proizvodnja, dok je u Federaciji ostalo šest fabrika naoružanja i municije koje i danas rade. Izetbegović nema potencijala i ne može mu pomoći ni 16 fabrika namenske, a kamoli tih šest. Na ovakve izjave bi trebalo da reaguje Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva BiH, koji je tamo u ime Srba, ali se pokazuje slab u zaštiti naših interesa.               N. Žunić

 Kreatori i izvršioci pravljenja haosa i udara na Republiku Srpsku iskoristili su upravo ovaj tragičan događaj da preko svojih ljudi proteste u centru Banja Luke pod nazivom "Pravda za Davida" pretvore u masovne demonstracije na kojima bi izmanipulisali narod i pokušali da ruše vlast i pre izbora.

- Zanimljivo je da napomenuti da sumnju u objektivan rad policije najviše podgrevaju opozicioni lideri. Neki od njih su se priključili i protestima jer u njima vide svoju šansu. Primećena je grupa službenika Obavještajno bezbjednosne službe BiH. Jedan od prisutnih bio je i kontraverzni ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić - prenosi naš sagovornik. Izvor iz ambasade u Sarajevu nam tvrdi da upravo Obavještajno bezbjednosna agencija organizuje dolazak što više autobusa iz Federacij na današnji skup "Pravda za Davida" u Banja Luci.


- Informacije o smrti mladog Davida Dragičevića ite kako bi mogli dati upravo pojedinci u Obavještajno bezbjednosnoj agenciji BiH (OBA) i neki pripadnici stranih službi. Oni često rade koordinirano i u biranju pravljenja haosa ne biraju sredstva da do njega i dođe - kaže naš sagovornik iz ove ambasade.


I stručnjak za terorizam i pravljenje političkog haosa Dževad Galijašević nam je potvrdio da u saradnji sa stranim službama OBA upravo gradi koncept destabilizacije Republike Srpske u Banja Luci na smrti Davida Dragičevića.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi