"IMA DUGE OČNJAKE, OČI KAO DEMON I MALE ROGOVE NA GLAVI" Žena je pronađena mrtva u lokvi krvi, na njenom telu su bile rane od ugriza, iza misterioznog ubistva stajao je VAMPIR!

Andrej Gorbatjuk (26) uhapšen je zbog sumnje da je ubio tatu majstora Tatjanu Podvašeckaju (27), čiji je bio dugogodišnji klijent, a koja je pronađena s ugriznim ranama na vratu.

Andrej, Foto: screenshoot/Facebook

Ukrajinska policija je uhapsila Gorbatjuka, na čijoj je poternici pisalo da ima dugačke očnjake, oči poput demona i male rogove na čelu.

"Vampir" se trenutno nalazi u pritvoru zbog istrage u kojoj je glavni osumnjičeni za ubistvo poznate umetnice.

Podvašeckaja je pronađena mrtva u lokvi krvi u svom stanu u ukrajinskom gradu Ternopilu, telo je bilo prekriveno ubodnim ranama i ugrizima na vratu, javlja Daily Mirror.

Gorbatjukov demonski "make-over" uključuje i raspolovljeni jezik, zašiljene uši i šiljke na vratu, a oči mu je u crno tetovirala upravo ubijena Tatjana, koja je pre odluke o bavljenju tetoviranjem bila specijalista ginekologije.

Gorbatjukova majka Natalia potvrdila je lokalnim medijima da je njen sin pritvoren. Takođe, izjavila je da je u noći Tatjaninog ubistva njen sin došao kući i priznao joj ubistvo, nakon čega se preobukao, uzeo nekoliko stotina dolara i otišao.

Majka: Od zgodnog momka postao je nakaza

Sve troje su 2014. gostovali na jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se Natalia javno odrekla sina zbog promene njegovog izgleda.

- Od zgodnog momka postao je nakaza. Učinila sam sve što sam mogla, išla psiholozima, psihijatrima. Kada je bio dete bio je tih, miran, introvertiran, nikada nisam imala problema s njim - kazala je majka.

Gorbatjuk je tada komentarisao da se više sviđa samom sebi sa crnim očima, i da je od detinjstva želeo da promeni svoj izgled.

- Nemam mnogo interesa u životu - priznao je tada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi