kuća, silovanje, cinamala
Privatna arhiva
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Četrdesetogodišnja žena iz Australije uhapšena je po optužnici je za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice, a sličan incident se nesrećnom detetu dogodio drugi put za nepunih godinu dana. Nakon što ju je silovala žena u oktobru 2017, sumnja se da je isto to učinio i 53-godišnji muškarac u aprilu 2018 godine, piše Daily mail.

Muškarac, koji je ranije uhapšen, ostaje u pritvoru do daljnjeg, dok je žena dobila uslovnu kaznu do narednog suđenja koje je zakazano za oktobar ove godine.

Zlostavljanje se prvi put dogodilo u regionu Hanter u Novom Južnom Velsu, a detektivi iz Odeljenja za zlostavljanje dece i seksualnih zločina pokrenuli su istragu nakon objave da je devojčica silovana.

NAPAD NA POLICIJSKU STANICU U ATINI Grupa " Horde haosa" zasula molotovljevim koktelima zgradu, traže slobodu za lidera osuđenog na 11 doživotnih robija

Počiniteljka je nakon hapšenja privedena u Policijsku stanicu u gradu Varata u Novom Južnom Velsu.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Optužena je po dve tačke optužnice za seksualni odnos sa osobom mlađom od 10 godina.

OVO JE BOSANKA KOJU JE SRBIN BRUTALNO UBIO U LAS VEGASU! Bejzbol palicom joj smrskao glavu pred sinom (12) pa legao pored nje i čekao da UMRE u najgorim mukama! (FOTO)

Nakon što joj je odbijena kaucija za puštanje na slobodu, u ponedeljak se pojavila pred Okružnim sudom, gde joj je izrečena uslovna kazna, a pred sudom u Mejtlendu ponovo će se pojaviti u oktobru.