Žurka, provod, splav, klub
Shutterstock/Roman Samborskyi
Žurka, provod, splav, klub

Shutterstock/Roman Samborskyi

Žurka, provod, splav, klub, Foto: Shutterstock/Roman Samborskyi

U Pečersku, predgrađu Kijeva, 26. decembra organizovana je prednovogodišnja žurka sa oko 90 mladih.

Na njoj je 22-godišnja Marina Vorenko uspela da zarazi čak 14 momaka tako što se samo ljubila i "mazila" sa svakim od njih.

Anketa:

Da li se pridržavate mera zaštite od korone?

 

Portali pišu da se na žurci nisu primenjivale nikakve mere zaštite, te da je alkohola bilo toliko da je polovina gostiju na kraju završila u obližnjim bolnicama na trežnjenju.

Što se Marine tiče, naglašava se da ona nije bila pijana. Štaviše, ispostavilo se da je na žurku došla znajući da je zaražena!

"Devojka je pred žurku dobila rezultate testiranja i znala je da je pozitivna. Svesno je došla na žurku i čini se da je s namerom gledala da zarazi što više momaka. Zato je flertovala sa što više njih i ljubila se s njima. Svi koje je ljubila su se zarazili. Jedan od momaka ima jake simptome i primljen je u bolnicu", piše portal.

Marina je, kako se dalje otkrilo, pre 4 meseca izgubila rođaka koji je preminuo od koronavirusa i za koga je bila vezana.

Kako je devojka privedena na razgovor, prema nezvaničnim informacijama, ustanovljeno je da je svesno zarazila što više ljudi iz neke vrste osvete za tragediju koja joj se privatno dogodila.

Pročitajte još: