Zaboravio ženu u kolima i izašao da napravi fotografiju, a onda je usledila UŽASNA NESREĆA (VIDEO)

Daily mail; D.K. | vesti 2018-08-13 10:01:49 2018-08-13 10:01:49

Sredovečna žena iz Španije (58) poginula je kada se automobil u kojem se nalazila survao niz liticu i završio u rezervoaru za vodu, nakon što je njen suprug izašao iz vozila da napravi fotografiju.

Foto: screenshoot/Daily mail

 

Njen suprug je uhapšen zbog ubistva, ali se branio da je shvatio da mu je žena još u automobilu tek kada je vozilo nestalo preko ivice. Na video snimku koji su slučajno zabeležili prolaznici vidi se džip koji pada u provaliju pravo ka rezervoaru.

Na snimku koji je objavljen na internetu čuje se povik nakon kojeg se kamera fokusirala na džip koji se kotrljao niz liticu.

Policijski ronioci izvukli su telo nesrećne žene iz vode u sredu uveče, a identifikacijom je utvrđeno da se radi o Špankinji iz Katalonije. Ona je sa suprugom putovala po državi na Pirinejskom poluostrvu, kada su se zaustavili na popularnom vidikovcu Plaza de Armas iznad rezervoara.

- Suprug je izašao iz vozila da napravi fotogrfiju, a kada se okrenuo automobil je već nestao preko ivice - rekao je lokalnim medijima gradonačelnik Alkarona, Pedro Paraga.

Ipak, njen suprug je uhapšen i tereti se za ubistvo iz nehata, a istraga će utvrditi da li je bilo tehničkih neispravnosti na vozilu.

Expand player
Pogledajte više