Ali Džouns sa svojim partnerima
Instagram printscreen

 

Ali Džouns sa svojim partnerima

Instagram printscreen

Ali Džouns sa svojim partnerima, Foto: Instagram printscreen

Ali Džouns se razvela nakon rođenja sina, upoznala novog dečka u koga se zaljubila, ali nakon nekog vremena shvatila je da ipak voli bivšeg muža pa su joj njih dvojica predložili nemoguće - da svo troje budu u vezi i žive zajedno.

Nakon razvoda od Demijana upoznala je Metija koji ju je oborio s nogu. Ova majka dvoje dece sada živi u poligamnoj vezi sa dva muškarca nakon što su oni zakopali ratne sekire. Ali (29) je tatu majstor, dok je nejn bivši muž Demijen (30) električar.

Pročitajte još:

Kada je odlučila da bude sa njim Ali je već imala ćerku Morgan (10) iz prethodne veze i znala je da će Demijan biti dobar očuh za nju. Venčali su se 2 godine kasnije na intimnoj ceremoniji. Nakon dva spontana pobačaja dobili su sina Tzion-Muna (4).

- Posle porođaja sam bila nesrećna sama sa sobom i osećala sam se zarobljeno. Htela sam da budem nezavisna. Prvo dete sam rodila sa 19 godina i imala sma osećaj kako ništa u životu nisam prošla. Zbog toga se naš brak raspao, ispričala je Ali.

Preporučujemo još:

Nekoliko meseci nakon razvoda je upoznala preduzetnika Metija Ručtona (26) koji ju je brzo osvojio.

- Bilo je drugačije nego sa Demijenom. Osećala sma se posebno i znala sam da je on ono što sam tražila. Obožavao je moju decu. Demijan se naljutio jer sam ga brzo prebolela, dodaje Ali.

Nakon toga, dala je sve od sebe da postanu prijatelji, ali se našla u problemu kada je shvatila da joj je stalo do obojice i to je loše uticalo na vezu sa Metijem.

- Oba odnosa su bila divna na svoj način. Shvatila sam da volim i jednog i drugog i osetila sam se rastrzano između njih dvojice, priznala je Ali.

Odlučila je da prekine odnos sa obojicom i da ode u Evropu. Oni su ostali slomljeni i u vreme kada je nije bilo postali su dobri prijatelji. Shvatili su da osim ljubavi prema Ali dele mnogo toga zajedničkog. Kada se ona vratila iz Evrope, otišli us zajedno na piće.

- Nisam mogla da sanjam da će mi to veče promeniti život. Zabavljali smo se, pričali o prošlosti pa su mi njih dvojica predložili da imamo trojku. To je izgledalo toliko prirodno, kao da je oduvek bilo tako. Prvo sam mislila da će to biti samo jedno veče, ali smo shvatili da imamo nešto posebno i da svi dečlimo međusobnu beskrajnu ljubav, objasnila je ona.

- Dopunjujemo se. Ono što ne mogu od Demijena ja dobijem od Metija i obrnuto. Za ovih nekoliko godina prošli smo kroz svašta i zajedno postavili najkvalitetnije temelje za početak odnosa. Ne postoji doslovno ništa što ne možemo, pohvalila se Ali.

To što voli više ljudi, naglašava, ne znači da je bilo ko uskraćen za ljubav jer kada imate više dece ljubav se umnožava.

 

Tagovi