"IDEM DA UBIJEM PAR LJUDI, PA SE VRAĆAM" Vojnović pobegao iz zatvora u Nemačkoj, raspisana poternica, jure ga po CELOJ EVROPI! (FOTO)

Daniel Vojnović (31) prošle srede je pobegao dvojici čuvara dok je bio u poseti roditeljima u nemačkom gradiću Bad Salzuflen na severu zemlje.

Daniel Vojnović, Foto: Policija Bielefeld

Navodno je iskočio kroz prozor, seo u automobil u vlasništvu njegovih roditelja i počeo da beži.

Prema navodima nemačkih medija, koji prenose informacije iz zatvora, reč je o opasnom i nepredvidljivom beguncu kojem je dijagnostikovan asocijalni poremećaj ličnosti.

U međuvremenu je potraga za njim proširena na celu Evropu.

Navodno je Daniel Vojnović, kako pišu nemački mediji, za vreme boravka u zatvoru otvorio dušu jednom terapeutu te mu otkrio kako planira da ubije više ljudi a nakon toga se vratiti u zatvor. Predstavnik zatvora JVA Werl demantuje takve informacije objavljene u nemačkim medijima.

Tvrdi kako mu u tom slučaju nikada ne bi bila odobrena poseta porodici. Odslužio je veći deo svoje kazne od tri godine i osam meseci pa su mu prošle srede dozvolili da ode kući u posetu. U zatvoru je služio kaznu zbog nanošenja teških povreda glave.

Policija je u međuvremenu objavila njegovu fotografiju i osnovne informacije. Ćelav je i ima gustu dugačku bradu. U trenutku bega nosio je plave farmerke, svetle cipele i smeđu kožnu jaknu. Registracija srebrne Opel Zafire u kojoj je pobegao je LIP-NV 102.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi