otmica
printscreen
otmica

printscreen

otmica, Foto: printscreen

Otmica Srpkinje Marije T. (35), koja se u sredu oko 10 sati dogodila na centralnom gradskom trgu u Torinu u Italiji, dobila je neočekivani obrt, pošto su istražitelji došli do informacija da je meta kidnapovanja najverovatnije trebalo da bude njen ljubavnik Zoran N. (42), koji je uspeo da se otrgne i pobegne otmičarima maskiranima u policajce!

Podsetimo, filmska otmica dogodilo se nasred ulice, naočigled mnogobrojnih turista i građana Torina. Iz crnog „folksvagen turana“ izletela su dvojica muškaraca obučena u policajce, zgrabila ženu i uvukla je u kombi, dok je muškarac, koji je bio sa njom u društvu, pobegao. Građani su odmah pozvali policiju, koja je u munjevitoj akciji uhapsila otmičare i oslobodila Mariju.

Neverovatne tvrdnje

Međutim, priča o otmici Srpkinje dobila je novi obrt, pošto je policija pronašla dokumenta koja je izgubio muškarac dok je bežao i utvrdila da je s njom u društvu bio Srbin ranije osuđivan za prevare. Marija je najpre odbijala svaku saradnju s policijom da bi zatim ispričala neverovatnu priču. Navodno je u Torino doputovala kako bi upoznala Zorana, kao i da je njen dolazak u Italiju isključivo ljubavne prirode. Rekla je i da je tog dana sa Zoranom, kao pratnja, krenula na njegov poslovni sastanak.

PROČITAJ JOŠ:

- Visoke potpetice, slomljene tokom borbe sa otmičarima, crvena haljina sa crnim printovima i firmirana torba od 2.000 evra, u kojoj je bilo još 2.700 evra u kešu. Ovako je izgledala Marija T., dok je sa Zoranom N. išla na sastanak sa Austrijancem Edvardom Lipenskim (58), za kog se kasnije ispostavilo da je bio saučesnik u otmici. On je, kako se sumnja, trebalo da namami par, čiju je otmicu tražio Nemac Majkl Hofman (54), kog su navodno prevarili za 50.000 evra - preneli su italijanski mediji.

Otmica Srpkinje u Torinu

Printskrin

Otmica Srpkinje u Torinu, Foto: Printskrin

Policija im ne veruje

Kako navode, ceo slučaj je obavijen velom misterije.

- Nakon što je odlučila da progovori, Marija je tvrdila da je želela da upozna Zorana, s kojim je potom provela dve noći - preneli su istražitelji, koji otkrivaju i da sumnjaju u ove navode jer veruju da se njih dvoje poznaju mnogo duže.

- Zoran živi između Torina i Beča, i verujemo da je u Beču upoznao Mariju, a da su se dogovorili da se nađu u ovom italijanskom gradu, u koji je Marija doputovala sa suprugom. Kada se njen muž zbog posla vratio u Beč, ona je produžila boravak u Italiji, ali sa Zoranom - tvrde mediji i navode da se posle svega Marija vratila suprugu u Beč.

LAGALA DA JE TRUDNA

Italijanski mediji navode da je Marija, koja ima državljanstva Srbije i Australije, rođena u Makedoniji i da je, pošto ju je policija oslobodila, tvrdila da je trudna.

- Prebačena je u bolnicu, ali su lekari utvrdili da to nije istina i da ne čeka bebu - naveli su oni. Kako prenose, australijsko državljanstvo dobila je pošto se udala za muškarca iz te zemlje.

POBEGAO SAM JER SAM SE UPLAŠIO!

Goran N., kog je policija identifikovala pošto je tokom bežanja izgubio dokumenta, preko advokata je poručio da će narednih dana doći u policiju, ali i da je kobnog dana Mariju T. ostavio samu jer se uplašio.

- Pokušali su i mene da odvuku u kombi. Pobegao sam jer sam se plašio da će me ubiti - rekao je navodno on i preko advokata objasnio da je on taj koji je trebalo da se nađe na sastanku sa čovekom koji mu je ponudio da rade zajedno.

- Očigledno je to bila zamka - dodao je Srbin, koji je, kako tvrde mediji, već osuđivan na godinu i šest meseci zatvora zbog prevare od 350.000 evra.

BONUS VIDEO: