Nesreća na dimnjaku
Printscreen/Youtube
Nesreća na dimnjaku

Printscreen/Youtube

Nesreća na dimnjaku, Foto: Printscreen/Youtube

Sve se završilo tragično, jer je nesrećni čovek preminuo, pre nego što su uspeli da ga spuste na zemlju.

Policija, vatrogasci i hitna pomoć bili su na licu mesta u Karlajlu u Kumbriji, na severozapadu Engleske, celog dana, dok je helikopter obalske straže kružio iznad njega pokušavajući da oslobodi muškarca zarobljenog od 2.20 ujutru. Čovek je na kraju spušten uz pomoć industrijskog berača voća, dovezenog posle nekoliko sati iz Glazgova, oko 17 časova, ali on to nije dočekao.

Za sada je nepoznato zašto se muškarac, najverovatnije meštanin, popeo na dimnjak. Prema nekim informacijama, čovek se možda popeo na dimnjak prethodnog dana oko 22.30 časova. Merdevine na koje se muškarac upleo su bile teško oštećene tako da spasioci nisu mogli da ih koriste, pa se nisu ni popeli sa zemlje do njega.

Pročitajte još:

Muškarac se navodno okliznuo dok je bio na vrhu merdevina, a tada mu se noga zaglavila. Tokom dana, muškarac je bio svestan i pričao je sa policijom, ali je prestao nekoliko sati pre nego što je njegovo telo spušteno.

Policija je u toku dana koristila i dron na koji je postavljen zvučnik.

Dim kuljao na sve strane, ekipe hitno pojurile ka Starom dvoru! (VIDEO SA LICA MESTA)

AUTOR: Alo.rs/M.Č./M.G. DATUM I VREME: 28.10.2019. 20:23 - 28.10.2019. 20:52 U zgradi nekadašnjeg "Putnika", pored Starog dvora izbio je požar! Vatrogasci, požar kod Starog dvora, Foto: Alo.rs Gust dim kuljao je sa vrha zgrade, a vatrogasne ekipe odmah su pristigle. Nije poznato kako je došlo do požara. AUTOR: Alo.rs/N.G/M.Č.

- Zamolili smo ga da uradi neke osnovne pokrete i on je to i učinio, pa smo videli da još uvek razume o čemu pričamo - rekao je engleski policajac.

Na nesreću, akcija spasavanja se otegla, pa muškarac nije dočekao da bude spasen.

Bonus video

Požar kod Starog dvora!

 

Tagovi