NAIZGLED SU BILI U SREĆNOM BRAKU, ALI DŽONI VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI Jedno veče me je vezala za krevet, tukla u glavu i ugurala mi vijagru u usta, a onda je mrtva hladna pitala: Šta ima za večeru?

Progovorio o dugogodišnjem zlostavljanju i silovanju

Hotelska soba
Hotelska soba, Foto: Printscreen

 

Ali šta ako žena natera muškarca da ima takav seks s njom bez njegovog pristanka?

Pročitajte još

Priča jednog zlostavljanog muškaraca zvuči skoro nerealno! Od partnerke je dobio sasvim neočekivanu torturu koju nikada neće zaboraviti. 

Naaime, jednom prilikom Džon se probudio na to da mu je njegova partnerka vezala desnu ruku lisicama za metalni okvir kreveta.

 

Potom je počela da ga udara u glavu zvučnikom muzičkog stuba koji je stajao kraj kreveta, vezala mu drugu ruku najlonskim užetom i pokušala da ga primora na seks.

Uplašen i povređen, Džoni nije mogao da udovolji njenim zahtevima - zato ga je ona i dalje tukla i ostavila vezanog pola sata, pre nego što se vratila da ga oslobodi.

 MAJA OTKRILA PIKANTNE DETALJE IZ DUBAIJA Bivša stjuardesa iz Beograda ispričala s kim se ljube Srpkinje i koliko zarađuju!

Posle toga je odbijala da razgovara o onom što se desilo.

Nedugo pošto je zatrudnela, nasilje je prestalo. Ali nekoliko meseci posle bebinog rođenja, Džoni se jedne noći ponovo probudio shvativši da je vezan lisicama za krevet.

ŠOK! Tokom plesanja devojka je samo legla na pod! Onda se desila do sada neviđena stvar!

 

Potom ga je, kaže on, partnerka naterala da proguta vijagru i vezala mu usta.

Nisam mogao ništa da uradim", kaže on.

ZATVOREN TRG! Metar i po vode prekrilo celu Veneciju! Novo zlo tek sledi! (FOTO)

 

„Posle toga sam seo pod tuš i ostao tamo ne znam koliko dugo... Na kraju sam sišao u prizemlje. Prva stvar koju mi je rekla kad sam ušao u sobu bila je: 'Šta ima za večeru?'"

Kad je Džon pokušao da ispriča to drugima, često se sretao sa nevericom.

PREDSEDNIK VUČIĆ PRIMLJEN NA VMA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 16.11.2019. 07:54 - 16.11.2019. 08:43 Zbog problema sa srcem. Udarna vest, Foto: Alo.rs Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA.

 

Pitali su me zašto nisam izašao iz kuće. Prvo i prvo, to je moja kuća koju sam kupio za svoju decu. A tu je i finansijska strana, bio sam vezan za tu vezu finansijski", kaže on.

 ČUDO OD DETETA! Sin Lidije i Aleksandra ima samo 9 godina: Uskoro diplomira elektrotehniku, a onda će medicinu, pa kreće na doktorske!

„Ljudi mi i dalje ne veruju, jer su u fazonu: 'A zašto joj nisi uzvratio?' To često čujem od drugih. E, pa to je lakše reći nego uraditi."

Bonus video: Gori auto na Pančevačkom Putu

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi