policija
Youtube/Printscreen
policija

Youtube/Printscreen

policija, Foto: Youtube/Printscreen

Policija koja traga za nestalom 16-godišnjom Lusi Smit pronašla je jedno beživotno telo i kažu da su okolnosti smrti sumnjive. Lusi Smit, iz Havanta u Hempširu, poslednji put je viđena u Tesku oko 7.30 sati 7. maja pre nego što je nestala.

Njen nestanak u parku Leigh u Havantu takođe je doveo do dva hapšenja. Sinoć su objavljene slike nestalog tinejdžera nekoliko sati pre njenog nestanka.

Poslednji put je viđena oko podneva 8. maja na Samborn drajvu, koji je udaljen samo nekoliko metara od prodavnice Tesko. Dobrovoljci koji su tragali za njom proveli su dane tragajući u Staunton Kantri Parku kao i obližnjem Havant Tiketu, a potom su pronašli telo druge osobe.

Policija ispred hotela

Youtube/Printscreen

Policija ispred hotela, Foto: Youtube/Printscreen

Portparol policije u Hempširu je rekao da će policija "pokriti celo područje", a da će jezero parka "biti pokriveno zbog istrage". Policija je pozvala ljude iz parka Leigh da sačuvaju sve snimke sa kamera koje imaju iz tog vremenskog perioda.

Glavni inspektor Alek Riding je izjavio:

- Ukoliko živite u parku Leigh i imate snimke od četvrtka, 7. maja i petka, 8. maja, spremite ih ako je to moguće, i nemojte ih brisati. Policajci sistematski prolaze kroz to područje i pitaće vas za snimke. Možete nas i direktno kontaktirati i možemo dogovoriti dolazak službenika koji će preuzeti snimak i pregledati ga. Želimo da obezbedimo što je moguće više snimaka dok traje istraga. 

- Još jednom bih voleo da iskoristim ovu priliku da direktno pozovem Lusi da uspostavi kontakt sa nama. Lusi, pozovite nas i javite nam da ste dobro. Samo želimo da znamo da ste na sigurnom. Ako mislite da ne možete da nas nazovete, onda pozovite prijatelja ili voljenu osobu - moramo znati da ste dobro - rekao je inspektor.