STRAVA I UŽAS U VRTIĆU! Vaspitačica ugrizla bebu iz sve snage pod izgovorom "da je htela da je nauči pameti"! Majka doživela šok kada je videla na šta joj liči dete! (FOTO)

Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka", izveštava KUTL.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Foto: Shutterstock, ilustracija

* Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka"

* Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila

* Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila

"Ugrizla je dete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podigla ga je i ugrizla za ruku", izjavio je policajac Džim Varing za Fox 23.

Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala pre nego što je pozvala policiju.

Sagradili su podzemne rupe u koje su ulazili ovog meseca, a izlazili bi na drugu stranu i ubijali ljude!

Tunel smrti, Foto: printskrin Vojska je prošle nedelje, 11.08, uspela da oslobodi Han Šejhun, grad koji se smatra kapijom za celu provinciju Idlib. https://www.alo.rs/vesti/svet/trajalo-je-sat-vremena-narod-se-prestravio-iza-svega-se-krije-strasna-pojava-koja-moze-da-nas-unisti-foto-sa-lica-mesta/247767/vest U kratkom videu objavljenom u ponedeljak, novinska agencija Sputnjik snimila je sirijsku vojsku kako ulazili u ove tunele. BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

"Nakon toga je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Odmah smo kontaktirali druge vaspitačice i proverili postoje li svedoci", dodao je Varing. Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila. Kako je pojasnila, to je bio način kojim je i njeno dete naučilo da ne sme da grize drugu decu. Priznanje je šokiralo policiju.

"Kao roditelj verujete da vaše dete neće biti zlostavljano, da je sigurno i da se o njemu dobro brinu. Mislim da to najviše zabrinjava u ovoj situaciji", smatra Varen. Estes je odmah uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 10 hiljada dolara, a iz vrtića nisu hteli da komentarišu slučaj, osim što su potvrdili da vaspitačica više nije njihova radnica.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi