dr Fajt
PrintscreenYoutube
dr Fajt

PrintscreenYoutube

dr Fajt, Foto: PrintscreenYoutube

U emisiji „Volter Fajt – Šta ima profesore“ (3. deo), u društvu voditelja Martina Smita, prof. dr Volter Fajt, istaknuti naučnik i uspešni pisac koji svojim predavanjima oduševljava ljude u Africi, Evropi, Americi i Australiji, ponudio je mogući odgovor na veliko broj pitanja, i upoznao gledaoce sa sadržajem dokumenta nemačke vlade iz 2012, koji izgleda kao nacrt pandemije korona virusa/SARS-KoV-2.

Podsetio je da su nemački Institut za naučna istraživanja i društvenu politiku i dr Volfgang Vodarg, ekspert u oblastima epidemiologije i respiratornih bolesti, izrazili čuđenje zbog načina na koji se korona virus tretira i posebnih mera koje se preduzimaju.

Zvanični dokument Bundestag, objavljen 2013, br. 17/12051 tiče se mogućih epidemija i katastrofa, i daje preporuke kako država da reaguje na to.

Dokument, naravno, predviđa i štetu koja će nastati usled pandemije, sa posebnim osvrtom na sve privredne grane. Takođe, razmatra se i uticaj na životnu sredinu i ljudski rod.

Kada je reč o životnoj sredini i kulturnom nasleđu – štete neće biti. U dokumentu se navodi da će privreda biti na velikom udaru, što ne znači da će stradati krupne kompanije. Naprotiv, uništenje očekuje male privrednike – bilo koji sitan, privatni biznis neće moći da opstane.
Predviđa se da neće biti ugroženi proizvođači nafte, električne energije, zaposleni u oblasti telekomunikacija, informative, nesmetano će raditi banke i berze… Ali, turizam i vazdušni saobraćaj će – praktično nestati!!! Automobili će postati osnovno prevozno sredstvo, budući da će vozila javnog prevoza biti tretirana kao potencijalna mesta prenošenja virusa.

dr Fajt

PrintscreenYoutube

dr Fajt, Foto: PrintscreenYoutube

Ipak, najveće posledice tvrdi Fajt nastaće po ljudski rod, po svet – onakav kakav poznajemo. Predviđaju se nemiri, neredi, građanska neposlušnost, velike političke i psihološke raznolikosti.

Dokument obiluje fascinantnim detaljima. Na primer, predviđa se da će svet pogoditi Modi-SARS korona virus – Kovi. Takođe, da će se početi u februaru, te da će se iz Azije „preseliti“ u Severnu Ameriku i Evropu. Kao i da će posledice biti velike, i pogoditi čitav svet. Posebno se tretira pitanje mera koje će biti preduzete, i na prvom mestu je, logično – karantin. A naročito – samoizolacija. Interesantno je da se u dokumentu ističe da će se različite zemlje na različite načine odnositi prema virusu, boriti sa njim, pa će i posledice biti različite.

Dokument predviđa i mere koje će dovesti do suzbijanja osnovnih ljudskih prava i sloboda, uključujući i pravo na privatnost u vlastitom domu!!! Posledice, u smislu društvenog života, biće astronomske.

„Drugim rečima, život će se potpuno promeniti, bar na par godina“, ocenjuje Fajt.
Usled bolesti doći će i do smanjenja proizvodnje hrane, što će svakako naterati ljude na drugačiji model življenja. Novca će možda i biti, ali čemu služi novac ako su rafovi prazni. A, predviđa se udar i na pravosudni sistem, budući da bi zbog kontrole broja ljudi na malom prostoru „valjalo“ ukinuti porotu. Tako da bi, u perspektivi, jedan čovek-sudija samostalno donosio odluku šta je zakonito, a šta ne.

Oslanjajući se na vlastito iskustvo, te na ponašanje populističkih političara i brojnu literaturu, dr Fajt smatra da se mogu steći svi uslovi koji bi doveli do nove revolucije, slične onoj u Francuskoj.

Zakoni će zadirati u naše kuće, određivati gde, kada i sa kim možemo da budemo…

„Ovaj dokument je nacrt koji se doslovce prati“, zaključio je Fajt.

Posebno se osvrnuo na mogućnost da neke zemlje, zarad poštovanja mera protiv korone, uvedu i Vojni sud, koji je čak i iznad Ustava. Analizirao je i uticaj istaknutih političara-poštovalaca Noinih zakona (Noahidskih kodeksa), kao i posledice do kojih bi doveli njihova implementacija i izdizanje na nivo – pravila življenja.

Zakone ljudske treba poštovati, sve dok ne budu ugroženi zakoni Božiji, smatra dr Fajt. A, po svemu sudeći, to bi se moglo desiti. A onda i ljudski rod, konačno, trebao bi da se pokaže u pravom svetlu, sačuva veru i svet koji poznaje, i kakav voli.

Komentari (4)

Dobro je

01.04.2020 12:11

Samo da ne optuze nas i Slobu da smo krivi za ovo stanje

Predrag

01.04.2020 18:09

@Dobro je - Ljudi, desavaju se veoma ozbijne stvari i moja preporuka vam je da poslusate predavanja ovog coveka. Ima ih dosta na youtube da saznate sta se u stvari desava u svetu i sta je stvarni cij onih koji nas uvode u novi svetski poredak.

ikon1

01.04.2020 13:26

čitaoci bi trebalo da znaju, Valter Fajt, je bivsi postor adventisicke crkve sedmog dana, ekskomuniciran je kada je matična adventistička crkva podlegla pritiscima Vatikana. On je bio protiv. Sada je veliki kritičar i jednih i drugih. Zoolog je po vokaciji, zatim teolog i apologeta. ...retko blistav um za razliku od pajaca kao što je Dejvid Ajk, Vilkok, Aleks Dzons, itd

Ivan Zgrozeni

02.04.2020 08:55

Pre tridesetak godina Pat Robertson (protivkandidat Busu starijem za nominaciju Republikanske stranke za predsednika a inace pop) je objavio knjigu Novi svetski poredak u kojoj govori o uvodjenu svetske vlade, vojske i jedne valute ali i predvidja da ce u lokalnim ratovima i epidemijama umreti milijarde ljudi. Sada je aktuelna i "teorija krda" koja se testira na americkom nosacu aviona. Od cetiri hiljade vojnika vec je 700 zarazeno.