Margaret Tačer
Youtube/Printscreen
Margaret Tačer

Youtube/Printscreen

Margaret Tačer, Foto: Youtube/Printscreen

Tim Bel, stručnjak za odnose sa javnošću koji je pomogao bivšoj britanskoj premijerki Margaret Tačer da dođe do izborne pobede 1979. godine, preminuo je u 77. godini.

Mračno predviđanje! Prvi je najavio dolazak Trampa na vlast, a sada tvrdi da je ovo sudbina SAD sledeće godine! (VIDEO)

AUTOR: D.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:01 Mnogi se već pitaju da li će Tramp osvojiti i drugi predsednički mandat na izborima koji se održavaju sledeće godine. Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP Poznati ekonomista Mark Blajt među retkima je koji su tvrdili da će Donald Tramp pobediti Hilari Klinton na izborima za predsednika SAD.

Belov prijatelj i bivši poslovni partner Piers Potinger saopštio je da je Bel preminuo u nedelju posle duže bolesti, okružen članovima porodice.

Bivša milijardera bila u avionu sa njim, a onda je uhapšena! Procurele tajne princa! (FOTO)

Iako britanski princ Endru na sve načine pokušava da se udalji iz skandala oko Džefrija Epstajna, osuđivanog pedofila koji je nedavno izvršio samoubistvo u zatvoru, u javnosti ne prestaju da se pojavljuju novi detalji o bludnom životu sina kraljice Elizabete.

Bel je učestvovao u izbornim kampanjama konzervativaca 1979, 1983. i 1987. godine, a ostao je upamćen po slavnom sloganu "Laburisti (što u bukvalnom prevodi znači radnici) ne rade", čime se rugao visokoj stopi nezaposlenosti pod njihovom vlašću.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!