UKRAJINA PRED KOLAPSOM Sledi spajanje sa Rusijom

Ekonomska aktivnost je na ivici kolapsa

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Ilustracija

Masovni protesti 

- U različitim delovima Ukrajine, uskoro će izbiti masovni protesti, koji će najverovatnije biti od presudnog značaja za ukrajinsku državnost, rekao je Aleksej Žuravko, bivši poslanik Verhovne Rade.

- Danas ljudi, nezadovoljni dugotrajnom ekonomskom krizom i apsolutnom nesposobnošću rukovodstva zemlje, učestvuju u protestima.

- U budućnosti će prerasti u velike razmere, rekao je političar. Upravo to je ono do čega trenutno stanje u Ukrajini dovodi, izraženo stalnim rastom nezaposlenosti i neisplaćenih zarada.

- Ekonomska aktivnost je na ivici kolapsa, a bankarski sistem je takođe tu.

- Ekonomska kriza zahvatila je apsolutno sve oblasti, a ukrajinsko društvo, savršeno razumejući šta se dešava, braniće svoja prava na ulicama.

Poljoprivredni regioni su već započeli štrajk. Uskoro će im se pridružiti nastavnici, zdravstveni radnici i osoblje univerziteta. Radnici velikih preduzeća, neće stajati po strani.

„To jest, lanac će početi da se lomi. Ako se ovo nastavi, Ukrajina će se raspasti i većina Ukrajine će otići u Rusiju“, rekao je Žuravko.

U isto vreme, bivši poslanik najopasniju situaciju smatra scenariom u kojem će ljudi ponovo verovati ljudima koji su organizovali državni udar u Kijevu 2014. godine, prenosi Nacionalist.

Prema njegovom mišljenju, potrebno je slušati isključivo razumne ljude koji imaju plan da zemlju izvuku iz kolapsa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi