VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeni NEOFAŠISTI koji su pokušali da prodaju oružje preko - MREŽE! (FOTO)

Italijanska policija privela je trojicu muškaraca, među kojima i jednog koji je povezan sa neofašističkom političkom strankom, nakon što je otkrila veliku količinu oružja, uključujući jednu raketu vazduh-vazduh, kao i materijal sa nacističkim simbolima.

Policija je saopštila da je ovo otkriće rezultat prethodne istrage o Italijanima koji su učestvovali u ratu u istočnoj Ukrajini, prenosi AP.

DRAMA U AVIONU! Policija i putnici nisu verovali da je on uspeo da uđe u letelicu! Svi letovi kasnili šest sati!

Pronađena vazduh-vazduh tipa Matra Super 530 F, francuske proizvodnje koja, kako se čini, bila korišćena u katarskoj vojsci. Naknadnim proverama utvrđeno je da je oružje u dobrom i funkcionalnom stanju ali bez eksplozivnog punjenja, prenosi Rojters.

BEZ MILOSTI Pogledajte kako irački helikopter RASTURA teroriste i njihove pacovske rovove i skloništa! (VIDEO)

Osumnjičeni su pokušavali da prodaju raketu u kontaktima preko aplikacije Vacap, navela je policija.

 

 

Osim toga, pronađeno je 26 pušaka, 20 bajoneta, 306 delova oružja uključujući prigušivače, kao i više od 800 metaka različitog kalibra. Oružje je poreklom iz Austrije, Nemačke i SAD.

U saopštenju objavljenom u poneđeljak, policija u Torinu izjavila je da se jedan od uhapšenih muškaraca 2001. godine bezuspešno kandidovao za Senat kao kandidat neofašističke stranke "Forca Nuova". 

GORE OD ČERNOBILJA! Ova fabrika je TEMPIRANA NUKLEARNA BOMBA, nalazi se u Evropi, a kvarovi izbijaju SVAKODNEVNO! 

U njegovoj kući u Galarateu, policija je pronašla gotovo 30 lovačkih pušaka, pištolja i bajoneta, kao i municiju i stare nacističke plakete sa svastikom. Dva druga muškarca uhapšena su nakon što je policija pronašla raketu proizvedenu u Francuskoj u hangaru na aerodromu koju su, kako se veruje, pokušavali da prodaju, prenosi agencija.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi