MONSTRUOZNO Ugledni profesor zaklao ženu i svoje troje dece zbog stravičnog razloga

Zamenik direktora i ugledni profesor u jednoj engleskoj školi, koji je ubio ženu i troje dece pre nego što se ubio, rekao je da mu je žao u poruci pronađenoj na licu mesta.

Nož Napad nožem
Ilustracija: Profimedia

Alan Hav (40), zaklao je trojicu sinova Liama (13), Nila (11) i Rajana (6) u porodičnoj kući tako što im je prerezo grkljane. Takođe je ubio i suprugu Kloud (39) sekirom, pre nego što se ubio u avgustu prošle godine.

Ali u poruci pronađenoj u kući napisao je: "Žao mi je zbog načina na koji sam ih ubio ali jednostavno nisam imao drugog izbora."

Na mestu ubistava 29. avgusta, pronađena je još jedna poruka koja je ostavljena kod zadnjih vrata kuće koja glasi: "Molim vas, ne ulazite."

Hav je takođe objasnio u pismu da je lakše da njegovi sinovi budu ubijeni nego da budu podvrgnuti traumi njegovog samoubistva. Čak je napisao i uputstvo da bude kremiran, da pepeo bude izbačen u more, a posebno je tražio da se ne sahrani kao katolik. Hav je takođe govorio o svojim brigama u karijeri, pozivajući se na jednu tačku u belešci o tome kako su ga njegovi učenici shvatili.

Profesor Hari Kenedi, klinički direktor Centralne mentalne bolnice je rekao:

- Beleške o savetovanju od marta do juna prošle godine ukazuju na to da je Alan Hav bio uznemiren.

Dokazni postupak je zaključen, gde je Hoveova smrt zabeležena kao samoubistvo a advokat je izjavio da su ubistva unapred smišljena i proračunata i dodao:

- Iz dokaza predstavljenih na suđenju, Kloud i njeni dečaci ubijeni u razmaku koji je osigurao da su najstariji, koji pružaju efikasan otpor, prvo ubijeni, a pogubljeni su na način koji ih je učinio nesposobnim da zovu pomoć - dodato je.

Tela porodice Hav su otkrivena nakon što je gospođa Kol upućena u svoj dom u Oakden Dovns, i koja je potom videla kovertu na zadnjim vratima.

Profesor Kenedi je na saslušanju rekao da veruje da je u to vreme Hav izvršio ubistvo i samoubistvo jer je "napredovao" od dugotrajne depresije do teške depresivne epizode ​​sa psihotičnim simptomima.

- Kada se ljudi nađu u teškim mentalnim bolestima, kao što su veoma teške psihotične duševne bolesti, njihovo rasuđivanje je ozbiljno narušeno - rekao je profesor Kenedi, piše Dejli mejl.

 • Korisnik: nedjo
  22/12/2017 - 21:31
  sve je vise ludaka
 • Korisnik: rada
  22/12/2017 - 18:08
  Malo nam nasih ubistava,pa sad pisete i o ovima....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi