Džo Bajden
twitter.com

 

Džo Bajden, Foto: twitter.com

* U toku javne debate Džo Bajdenu se pojavila krv u oku

* Ceo svet se pita "Da li je bolestan?"

* Vodila se debata o klimatskim promenama

Bivši potpredsednik u sredu nije naišao na pozitivne reakcije javnosti, kada se tokom debate koju je organizovao CNN, suočio sa sa osam drugih demokrata.

 

Gledaoci su ga prozivali zbog "bezobličnih, neusklađenih" odgovora i ispitivali ga o njegovoj povezanost sa industrijom fosilnih goriva. Tada mu je levo oko počelo da se puni krvlju.

Trostruki kandidat nikada nije bio posebno posvećen „zelenim“ pitanjima - ali je nakon ktirika konačno objavio u junu svoj program koji je sadržavao nekoliko plagiranih predmeta.

Neke zemlje imaju atomsku bombu, a nama govore da to ne možemo da imamo! To ne mogu da prihvatim!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 22:29 Zapretio Redžep Tajip Erdogan, Foto: Youtube/Printscreen * Turski predsednik zatražio da njegova zemlja nabavi atomsko oružje * Kritikovao politiku nekih država koje imaju nuklearnu bombu, a to brane Turskoj * Izjavio da to ne može da prihvati Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je neprihvatljivo da države koje imaju nuklearno naoružanje zabrane Turskoj da ga i sama nabavi.

Ali, zajedno sa većinom ostalih demokratskih kandidata obećao je da neće uzimati novac od industrije fosilnih goriva - obećanje koje čini se, ipak nije uspeo da održi.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi